Zece cadouri de Crăciun sub 250 de lei, pentru femei

de:
19 dec. 2015
0 Afișari
Zece cadouri de Crăciun sub 250 de lei, pentru femei

1. Ceas damă

Cu 134, 90 lei îi poţi dărui un ceas marca Q&Q, care are un aspect modern şi elegant, şi este rezistent la apă. Este ideal pentru femeile care de regulă poartă ţinute business. 

2. Parfum pentru femei

Jimmy Choo for Women este un parfum ciprat, cu note uşor fructate în top, florale la mijloc şi mosc la baza. O combinaţie cu care este aproape imposibil să dai greş. Parfumul poate fi găsit online, la preţ un accesibil de 195 de lei, preţ care include şi transportul.

3. Pulover tricotat cu motive de Crăciun

Cu 129 de lei găseşti mai multe modele de pulovere tricotate cu motive de Crăciun de la H&M, disponibile în mai multe culori şi dimensiuni.

4. Trusă de machiaj

Cu 116 lei, poţi dărui o trusă de machiaj de la Sephora care conţine 36 de farduri de pleoape, 12 gloss-uri şi 6 blush-uri. Având în vedere ca luna decembrie poate fi considerată şi o lună a petrecerilor, trusa de machiaj este un cadou util pentru femeile care de obicei se machiază.

5. Căşti

Un cadou mai puţin costisitor, dar util fiecarei persoane care lucrează la calculator, este o perche de căşti precum cele de la Philips, care au o culoare interesantă şi care pot fi găsite online la preţul de 51 de lei.

 Citește mai mult pe Ziarul Financiar.

Cookies