Zebră, motanul vărgat, a căzut de la etaj pe la Aviației și e de negăsit. Diana, stăpâna lui, e necăjită: L-am adoptat de pe stradă când avea 2 luni, e sufletul nostru 💔

23 apr. 2024
5469 afișări
Zebră, motanul vărgat, a căzut de la etaj pe la Aviației și e de negăsit. Diana, stăpâna lui, e necăjită: L-am adoptat de pe stradă când avea 2 luni, e sufletul nostru 💔
Zebră, motanul vărgat, a căzut de la etaj pe la Aviației și e de negăsit. Diana, stăpâna lui, e necăjită: L-am adoptat de pe strada cand avea 2 luni, e sufletul nostru💔 | Sursă foto: Grupul Aviației - Facebook

Motanul vărgat, botezat de noi „Zebră”, a căzut subit de la etajul 1 al unui apartament de prin zona Aviației, strada Elena Caragiani. Familia îl caută disperată de sămbătă seara, dar fără niciun succes.

Zebră, motanul vărgat care a căzut de la etaj, rătăcit pe străzile din București

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, motanul a căzut de la etajul 1 și încă nu a fost recuperat de familie. Stăpâna lui este extrem de îngrijorată și așteaptă ca o minune să-i aducă blănosul înapoi în brațe.

Aceasta a cerut ajutorul și pe internet, postând mai multe poze pe grupul de Facebook Cartierul Aviației, cu „Zebră” alături de un mesaj prin care oferă mai multe informații:

Sâmbătă seara, 20 aprilie ora 21:30 motanul nostru a căzut de la et 1 în zona Aviației, Str. Elena Caragiani. Îl căutăm de atunci însa făra succes. Ne-ar ajuta foarte mult ca in cazul în care îl vede cineva, să ne îndrume către zona respectivă. Orice informație ne este de ajutor având în vedere că nu avem idee cât de departe ar fi putut să ajungă. Era foarte speriat și nu imi pot imagina cât a alergat și cât de tare s-a îndepărtat de zonă. Nu este de rasă, este castrat si are coada stufoasă. A fost adoptat de pe stradă cand avea doar 2 luni și este sufletul nostru.

Chiar dacă s-a născut pe stradă, Zebră nu mai este obișnuit cu viața grea de pisică comunitară. Are nevoie de stăpânii săi la fel de tare cum au și ei nevoie de prezența lui pisicească.

Stăpâna îi roagă pe bucureștenii care au mai multe informații despre Zebră sau dacă au văzut-o să o contacteze. Anunțul se află AICI.

Un alt blănos care are nevoie de ajutor

Nu doar Zebră are nevoie de ajutor, ci și o tânără cățelușă de 5 luni care a fost găsită duminică, în cartierul Colentina din București, cu un picior rupt. Botezată „Lupoaica”, simpaticul patruped își caută cu nerăbdare un cămin.

Bărbatul care a găsit-o s-a ocupat de îngrijirea ei, a dus-o la un cabinet veterinar de unde a primit toată atenția necesară. Din păcate nu o mai poate ține, așa ca Lupoaica este pregătită să meargă la o altă familie iubitoare.

Mai multe informații despre povestea lupoaicei, AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies