Zborurile low cost de pe Aeroportul Băneasa se vor muta, din martie 2012, pe Aeroportul Otopeni

de:
11 nov. 2011
1 Afișari
Zborurile low cost de pe Aeroportul Băneasa se vor muta, din martie 2012, pe Aeroportul Otopeni

„Ca urmare a modificării tarifelor şi aplicării restricţiilor, transformarea Aeroportului Băneasa in city airport va avea loc in martie 2012. Companiile low cost se pot muta şi acum pe Otopeni, noi i-am invitat deja, le-am facilitat transferul punându-le la dispoziţie spaţiile necesare activităţii.Am avut discuţiile preliminare cu operatorii low cost”, a spus Jida, citat de agenţia NewsIn.

Pe de altă parte, ministrul trransporturilor, Anca Boagiu, a precizat ca joi s-a obţinut avizul de construcţie pentru proiectul legat de transformarea Aeroportului Băneasa în city airport. Aceasta a adăugat că proiectul are un buget de 2,5 milioane euro.

„Există şi o reacţie din partea operatorilor low cost. Eu le transmit două lucruri. În primul rând, faptul că până acum au acceptat să transporte pasagerii ca dintr-o aerogară, şi nu dintr-un loc destinat celor care circulă cu avionul, iar apoi le spun de costul suplimentar, care este de doar 4 euro. Spun asta ca să prevenim o nouă rundă de plângeri multiple ale operatorilor privaţi”, a menţionat Boagiu.

Cookies