„Ză Moust Biutiful Pab” din Centrul Vechi – Biutiful, remix de pub sub marca Fratelli

de:
23 ian. 2013
3 Afișari

Localul Biutiful de pe Gabroveni, deschis de celebrii Fratelli, frapează plăcut încă de la prima intrare prin modul în care e decorat: pereții cu cărămidă aparentă, lumânările albe, oglinzile, luminile alese cu maximă atenție (inclusiv reflectoarele de platou cinematografic din 1969), butoaiele de bere și mobilierul în contrast vechi-nou, indică fără îndoială stilul designerului său: Mihai Popescu, unul din cei doi frați din spatele brand-ului Fratelli. Biutiful este un pub, dar un pub „remixat” în stilul mileniului 3, cu un nume inspirat de filmul lui Inarritu. 

Design-ul nu se oprește însă la decorațiuni: rețetele de mâncare au marca Flavours Food Design, doar la rețeta burgerului (unul din cele mai bune din țară), lucrându-se timp de o lună. Noi vă recomandăm: It’s a Wrap: Chicken Wrap (28 lei), costițele de porc (36 de lei), Fratelli con carne Nacho Platter (29 de lei), cartofii cu parmezan și pătrunjel. Vă recomandăm aceste feluri pentru că pe astea le-am încercat, dar ni s-a vorbit de foarte bine și despre burger sau salate…Deserturile sunt irezistibile: dacă vreți să vă păstrați silueta nici nu vă uitați în partea aceea de meniu, pentru că nu veți putea rezista eclerului uriaș, tartei cu espresso și ciocolată sau – preferatului nostru – Our Famous Mitzu: Crunchy Walnut Meringue with Vanilla Cream.

Biutiful nu intră în competiție cu cluburile din Centrul Vechi: ora sa de închidere este 01:00 noaptea, iar de pe la 12:00 muzica scade în intensitate, lumina devenind mai puternică. Până atunci, însă, muzica este un soft rock bine ales, care contribuie la atmosfera plăcută a pub-ului.

P.S.: Nu stiu cum, dar am uitat sa va spunem ca mancarea se serveste in gamele de metal (interesant, dar cam alunecos daca incerci sa tai ceva mai indaratnic precum o costita pe care nu vrei sa o executi cu binomul mana-dinti), ca si de dispersoarele de bere cu contoar. Probabil ca nu asta e denumirea oficiala a celor din urma, dar ideea e ca te servesti singur de la robinet, contoarul numara (duh…) si la sfarsit chelnerul iti spune cat ai de platit. Scapi de asteptat, de berea prea cu spuma, prea tarziu, prea…

Cookies