YOXO – Primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)

29 aug. 2022
3483 Afișari
YOXO - Primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)
YOXO - Primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)

Telefonul mobil a apărut mai întâi în filme. Când a ajuns, în sfârșit, în viața reală, îți făceai programare, mai mult ca sigur stăteai la coadă și, neapărat, demonstrai cu un document serios care ți-e adresa unde urmează să îți vină factura. N-aveai casă? Atunci, contractul de chirie. Sau, fie, o factură de la utilități.

Din antichitatea comunicațiilor mobile am ajuns în zilele noastre, în care există YOXO, un serviciu mobil complet digital. Adică fără stat la coadă, fără contractul casei sau factura la gaze – doar aplicația pe care o instalezi, parcurgi câțiva pași simpli și alegi tipul de abonament cel mai potrivit pentru tine în funcție de câte minute, sms-uri și internet ai nevoie și cartela vine la ușa ta.  E ca și cum ți-ai lua o cartelă pre-pay, doar că fără drumul până la magazin, dar cu toate beneficiile unui abonament, pe care îl poți modifica sau la care poți renunța oricând.

În plus, din magazinul online YOXO poți să îți cumperi, tot direct prin aplicație, telefoane, accesorii și obiecte conexe. Le poți cumpăra la prețuri minimale și poți face achiziția inclusiv în rate, fără obligativitatea prelungirii abonamentului.

Aplicația YOXO este, practic,  cel mai scurt drum către un abonament la primul serviciu mobil 100% digital. Fără efort, fără hârtii, cu maximă flexibilitate.

YOXO - primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)
Oferta abonamente YOXO | Sursa foto: yoxo.ro

De ce e YOXO un serviciu eco-friendly

  • Serviciul este 100% digital, astfel că nu se consumă hârtie și nu trebuie să faci drumuri în magazin, deci și consumul potențial de noxe este eliminat
  • Folosirea cartelelor eSIM, care elimină utilizarea de plastic pentru cartelele SIM clasice (depinde dacă telefonul este compatibil eSIM)
  • Totuși, dacă optați pentru cartela SIM clasică, aceasta este realizată din materiale 100% reciclabile, astfel este promovat un consum responsabil de plastic în viața de zi cu zi. Cartelele SIM sunt livrate utilizatorului în aproximativ 48 de ore.
YOXO - primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)
Avantajele YOXO | sursa foto: yoxo.ro

De asemenea, YOXO a dat startul unei inițiative menite să reducă amprenta digitală de carbon, prin lansarea unei extensii Chrome ce calculează emisiile individuale de CO2 generate de activitățile din online. Deci poți să fii mai responsabil față de natură cu ajutorul extensiei YOXO – aceasta va calcula în timp real consumul individual de energie în funcție de modul în care este utilizat internetul și îți va trimite sfaturi despre ce poți face ca să fii eco în digital. 

Magazinul online YOXO – și eco, și friendly

Mai mult, YOXO oferă clienților săi și un magazin online pentru telefoane noi sau recondiționate la prețuri minimale. Acestea pot fi cumpărate integral sau în 3 sau 4 rate cu cardul de debit, prin soluția de plată buy now pay later 3x4xOney.

Telefoanele sunt comercializate la liber, fără obligații contractuale sau fără să fie blocate în vreo rețea de telefonie.

Telefoanele recondiționate sunt verificate, testate și apoi îngrijite pentru a arăta cât mai aproape de un telefon nou-nouț. Această alegere nu este deloc de neglijat, deoarece îți poate economisi bani și este o variantă prietenoasă cu mediul.

De asemenea, de la magazinul online YOXO pot fi cumpărate o mulțime de alte gadgeturi la prețuri minimale: de la căști wireless, la smartwatches sau purificatoare de aer. Totodată, aici sunt disponibile și accesorii pentru telefonul tău, cum ar fi bateriile externe, încărcătoarele sau boxele portabile.

Nu în ultimul rând, livrarea din magazinul online YOXO este gratuită, iar prelungirea abonamentului YOXO nu este necesară pentru achiziționarea vreunui produs.

YOXO - primul serviciu mobil 100% digital, acum și mai eco-friendly: telefoane recondiționate (P)
Magazinul online YOXO | sursa foto: YOXO.ro

Pe scurt – Ce este YOXO

Este un serviciu mobil complet digital care se diferențiază de operatorii telecom de pe piață prin flexibilitate și prin faptul că poți cumpăra și gestiona abonamentul doar din aplicația mobilă YOXO, putând fi oricând modificat sau închis, fără limite contractuale. YOXO funcționează în cadrul rețelei Orange 4G și 4G+, dar are o identitate separată, axată pe consum responsabil, digitalizare și grijă față de mediu.

Mai multe informații despre magazinul online YOXO dar și despre cum poți să fii mai ușor eco sunt disponibile pe site-ul YOXO.

Cookies