Youtube România s-a lansat oficial. VIDEO de lansare

de:
26 apr. 2013
0 Afișari
Youtube România s-a lansat oficial. VIDEO de lansare

Youtube.ro este prezentata drept o platforma pentru creatorii romani de continut, difuzori, agentii si clienti de publicitate. YouTube spune ca versiunea locala permite creatorilor locali de continut video sa fie mai usor de descoperit in Romania si in lume, ca prin programul de parteneriat YouTube in Romania este oferita o cale pentru producatorii de continut sa faca bani din clipurile incarcate, la fel si in cazul muzicienilor si compozitorilor romani, iar agentiilor de publicitate le sunt oferite „modele invoatoare de reclame video”, scrie hotnews.ro.

Google/YouTube si Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) au anuntat deja incheierea unui acord de licentiere care sa permita artistilor sa obtina venituri din vizualizarea clipurilor lor pe YouTube.

Printre producatorii de continut care au devenit parteneri YouTube in Romania se numara Roton, Cat Music, Hahaha Production, MediaPro Music si TVR. Reprezentantii Google/YouTube spun ca exista discutii si cu mari posturi de televiziune. Prezenta pe YouTube, afirma ei, le permite sa-si distribuie mai usor continutul si sa-si extinda publicul.

In privinta clientilor si agentiilor de publicitate, YouTube spune ca platforma locala le va oferi acestora, de acum, instrumente de a-si face reclama video la care nu aveau acces inainte. Printre cele mentionate de reprezentantii companiei se numara TrueView (reclama video care poate fi intrerupta), AdWords for video, instrumente de masurare si cercetare legate de continutul video incarcat din Romania.

 

VIDEO de lansare YouTube Romania

Cookies