ȘTIRI

X-Men: First Class

„X-Men: First Class” este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea desfasurandu-se in anii ’60, ani in care prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr o ia pe o cale gresita, inainte ca cei doi sa fondeze scoala de muntanti-x.

Pana ca Charles Xavier (interpretat in acest film de James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassenbender) sa devina Profesorul X si Magneto, acestia erau doi tineri ce descopereau pentru prima data puterile pe care de detin. Extrem de apropiati, ei lucrau impreuna la mutantii-x, pentru a preveni cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o. Insa intre cei doi a aparut o ruptura, ce i-a facut sa ajunga dusmani de moarte. Astfel, a aparut razboiul etern dintre fratia mutantilor din partea lui Magneto si mutantii din partea profesorului Xavier.

In regia lui Matthew Vaughn, cel care a semnat regia pentru „Stardust” si „Kick-Ass”, „X-Men: First class” este produs tot de studiourile Marvel, costumele si efectele speciale fiind si mai spectaculoase decat in benzile desenate originale.

Cu: January Jones, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Rose Byrne, Kevin Bacon, Jason Flemyng

Regia: Matthew Vaughn

Scenariu: Zack Stentz, Bryan Singer


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button