BAZAR

X FACTOR, 4 DECEMBRIE 2015: Ce concurenți merg mai departe, la X FACTOR 2015

X FACTOR, 4 DECEMBRIE 2015: 

Competiția a fost dificilă, Delia fiind nevoită să îi aleagă pe cei mai buni șase dintre cei 14 foarte buni selectați pentru Bootcamp, cu speranța că unul dintre ei îi va aduce titlul de anul acesta, informeaza site-ul emisiunii.

ANASTASIA URSU

A cântat susținută fiind de părinții săi, oameni ai circului și ne-a introdus pe toți în povestea sa. Cu o voce incredibilă și un lipici fenomenal la public, Anastasia a obținut un scaun în echipa Deliei. Până ce ne vom putea bucura de o nouă prestație, în cadrul Duelurilor, revedem Audițiile.

DANA MARKITAN

Firea ei sinceră și extrem de expansivă a adus-o în Bootcamp, împreună cu o prestație cu factor X. A reușit să obțină un scaun în echipa Deliei și abia așteptăm să o revedem în etapa Duelurilor. Hai să ne reamintim prestația din Audiții până atunci!

X FACTOR, 4 DECEMBRIE 2015: 

RANDY ROBERTS

Este jumătate american, jumătate italian și are gene de muzician din tată în fiu. Randy Roberts a reușit să îi cucerească pe jurați și de data aceasta și mai cu seamă inima Deliei, care i-a oferit un scaun în echipa sa, către etapa Duelurilor. Mai țineți minte interpretarea sa din Audiții?

ANDREI IONIȚĂ

Este plin de patos și dragoste de țară și a demonstrat pentru a doua oară că atunci când pui suflet în ceea ce faci, transmiți și celorlalți. Delia i-a apreciat cușma și actul artistic și l-a primit în echipa sa pentru a-i oferi un loc printre Dueliști. Mai țineți minte prestația sa fabuloasă din Audiții?

ALEX VASILACHE

Numele său este asociat cu trupa Jukebox, dar a venit la X Factor pentru a demonstra că poate și de unul singur. Alex Vasilache este plin de energie și emoții și a convins-o pe Delia că merită să ajungă în etapa Duelurilor. Să ne reamintim interpretarea sa din Audiții!

SASHA CĂLINESCU

Muzica este viața sa, deși are doar 23 de ani. Are experiență, cântând de multă vreme în numeroase trupe prin diferite colțuri ale lumii. În Bootcamp a convins-o pe Delia să îi ofere un scaun și astfel o vom revedea în etapa Duelurilor. Până atunci, să ne reamintim prestația Sashei din Audiții.

X FACTOR, 4 DECEMBRIE 2015: 

IATĂ DUELURILE PE CARE LE VOM VEDEA LA CATEGORIA „PESTE 20 DE ANI”:

ANDREI IONIȚĂ VS. SASHA CĂLINESCU

ANASTASIA URSU VS. DANA MARKITAN

RANDY ROBERTS VS. ALEX VASILACHE


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button