BAZAR

X FACTOR 2015. O concurentă, la CEDO împotriva producătorului X FACTOR. Din ce motiv

Deși a participat la concurs si a luat trei de DA , momentul ei nu a fost difuzat. Tanara trebuia sa mearga in etapa urmatoare, unde timp de 24 de ore avea sansa sa fie votata de public.

„Dupa ce ani la rand am fost solicitata de cei din productia X Factor Romania sa particip la concurs, m-am decis anul acesta sa ma inscriu, mai ales ca multi apropiati m-au incurajat sa fac asta. Am trecut de fazele premergatoare auditiilor, am filmat mai multe reportaje si am ajuns in fata juriului de specialitate. Ei au apreciat momentul meu si mi-au acordat, in unanimitate, DA. Acest lucru presupunea ca am trecut in faza urmatoare a concursului, si anume, ca din momentul in care voi fi difuzata pe tv, am la dispozitie 24 de ore pentru a fi votat de al patrulea jurat – publicul (lucru declarant in privat si de o persoana din productie).

Ulterior, acest regulament s-a schimbat si au prelungit perioada de votare la o saptamana. Auditiile s-au incheiat, iar momentul meu nu a fost dat pe post, desi fusesem informata de cei din productie ca voi aparea. Intre timp, la jumatatea lunii octombrie, s-a schimbat regulamentul, astfel incat „Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator”.

Consider ca momentul meu a fost destul de atractiv, cu atat mai mult cu cat mi-au impus sa o aduc in platou si pe mama mea, cantareata de muzica populara, tocmai din Ardeal, pe cheltuiala mea, pentru a canta si impreuna. Ii dau in judecata.

Declar ca, in momentul de fata, sunt foarte afectata emotional si voi lupta pentru drepturile mele, voi merge la CEDO si sper sa ma sustina si ceilalti concurenti care sunt in aceeasi situatie ca si mine”, a declarat Leticia, citata de cancan.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button