X FACTOR 2015: Nepoatele părintelui Galeriu, pe scena X FACTOR AZI, 9 OCTOMBRIE 2015

de:
09 oct. 2015
0 Afișari
X FACTOR 2015: Nepoatele părintelui Galeriu, pe scena X FACTOR AZI, 9 OCTOMBRIE 2015

X FACTOR 9 OCTOMBRIE 2015:

Vineri seară, pe scena X Factor vor veni nepoatele părintelui Galeriu. Ruxandra și Beatrice sunt gemene, au 43 de ani, dar arată ca la 20.

Frumosele brunete vor povesti juriului că trupa lor, Twins, are concerte în toată lumea și că vor să arate că au factorul X și că merită să ajungă în competiție. Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor fi imediat cuceriți de energia și voia bună pe care cele două le emană, de optimismul și umorul de care ele dau dovadă, informează site-ul emisiunii.

X FACTOR 9 OCTOMBRIE 2015:

Cele două surori au început să cânte de mici, mai ales că mama lor cânta, la rândul ei, iar ele au crescut practice în culisele teatrelor. Au mers la Școala Populară de Artă, la clasa Mihaela Runceanu, apoi, treptat, au început să fie invitate la emisiuni TV.

Pe vremea aceea li se spunea Chip și Dale, după celebrele personaje de desene animate, tocmai pentru că erau foarte vorbărețe și mereu cu zâmbetul pe buze. Ruxandra și Beatrice au povestit că bunicul lor, cunoscutul părinte Galeriu, nu a fost niciodată deranjat de cariera pe care ele și-au ales-o, deși în ziarele vremii se scria că faptul că apar pe scenă este o dezonoare pentru numele familiei din care provin. Cu toate acestea, bunicul nu a fost nicio clipă împotriva meseriei pe care ele au ales-o din pasiune. Trupa lor a susţinut numeroase concerte de-a lungul celor 20 de ani de existență, din Japonia și China, până în Dubai și Europa.

X FACTOR 9 OCTOMBRIE 2015:

Cu un look modern și o energie care nu ține cont de vârstă, gemenele i-au cucerit pe toți prin prezența lor, uimindu-i pe cei din sală atunci când au mărturisit că au 43 de ani. 

Constantin Galeriu (1918- 2003) a fost unul dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei române, preot și profesor de teologie.

Cookies