X FACTOR 2015: Cine sunt FINALIŞTII X FACTOR

de:
26 dec. 2015
1 afișări
X FACTOR 2015: Cine sunt FINALIŞTII X FACTOR

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. S-a decis! Grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică sunt FINALIȘTII X FACTOR 2015. Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. Delia şi Horia Brenciu au intrat în semifinale cu câte doi concurenţi, iar Ştefan Bănică a avut trei puşti în penultimul act al show-ului de talente, după ce un concurent a fost trimis de public direct în galele live.

FINALA X FACTOR are loc duminică, 27 decembrie, atunci urmând să fie desemnat câştigătorul sezonului 5.

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. Ediţia specială din seara de Crăciun a avut şi un moment foarte emoţionant. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă, artist care a trecut în acest an prin momente extrem de grele, fiind la un pas de moarte după un accident vascular suferit în luna mai, în timp ce se afla la o sală de forţă.

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. Gabriel Cotabiţă a ridicat publicul şi juraţii în picioare cu piesa „Noapte albastră”, una dintre piesele sale emblematice.

 

 


Cookies