X FACTOR 2014. Juriu nou la X FACTOR. Horia Brenciu: „Este cel mai titrat juriu din ţara asta”

de:
27 mai 2014
1 Afișari
X FACTOR 2014. Juriu nou la X FACTOR. Horia Brenciu:

Paginademedia.ro prezintă pe larg ce au spus jurații despre noul sezon X factor.

X FACTOR 2014. Ștefan Bănică: Suntem în această formulă pentru prima oară, dar într-o emisiune de anvergură fantastică, cum este X Factor. X Factor la ora actuală etse una dintre cele mai puternice emisiuni, iar cei care participă la X Factor sunt oameni care-și pot schimba viața. Iar noi suntem aici să alegem împreună cu cei de acasă un câștigător care să-și înceapă o carieră. Mie mi se pare o miză uriașă și din punctul meu de vedere o tratez cu toată seriozitatea ca și celelalte lucruri pe care le-am făcut.

La ediția X Factor din această toamnă, juriul va fi format din Ștefan Bănică, Delia și Horia Brenciu

X FACTOR 2014. Horia Brenciu: Este un lucru foarte important pentru mine pentru că într-adevăr pentru prima dată sunt alături de Delia. Nu știu cum văd telespectatorii faptul că noi trei suntem împreună, dar noi nu ne distrăm, noi chiar o să muncim, noi trebuie să găsim nu doar o voce, noi trebuie să găsim acel om care are o chimie, fizică, matematică, istorie, geografie, adică X Factor. Dorința mea foarte mare, pentru că am experiența ultimilor an, vreau să-l descopăr, să descopăr mai mult decât o voce, vreau să descopăr mulți oameni alături de care anul viitor cu siguranță voi face spectacole.

X FACTOR 2014. E oficial: Ştefan Bănică s-a mutat la Antena 1 şi va face parte din juriul X FACTOR

X FACTOR 2014. Ștefan Bănică: Eu nu am să votez un cântăreț, am să votez un artist, pentru mine sau cel puțin eu așa văd lucrurile. Să precizăm că X Factor deși e un concurs de cântat, în ultimii ani au existat sau există multe emisiuni gen concurs și s-a creat această falsă impresie că suntem o țară de dansatori și de cântăreți. Nu este chiar așa după părerea mea, așa că eu cel puțin o să votez un artist.
În finalul acestui sezon patru îmi doresc ca această emisiune să ajungă în conștiința publicului. Iar cel care va câștiga va fi ales până la urmă de către public, noi doar netezim un drum.

X FACTOR 2014. Delia: Eu spun că o să fie și distracție. O să muncim, dar vă garantez că va fi, în formula aceasta, și distracție.

X FACTOR 2014. Cheloo, înlăturat de la X FACTOR. Rapperul va fi înlocuit cu o vedetă de la Pro TV 

X FACTOR 2014. Horia Brenciu: X Factor este o emisiune mult mai complexă decât tot ce-am făcut până acum, din multe punte de vedere. Prima dată vom fi jurați. Dincolo de acest lucru este important ca după această perioadă de preselecție vom fi antrenori mai mult decât jurați, vom fi mentorii celor care doresc să se afirme. Din punctul meu de vedere cred că este cel mai titrat – pe bună dreptate – juriu din țara asta.

Cookies