BAZAR

X FACTOR, 19 DECEMBRIE. GLUMA PROASTĂ făcută de Bănică despre mătuşa bolnavă de CANCER a lui Brenciu

X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Totul a pornit de la o remarca facuta de Brenciu fata de o concurenta. „Esti o persoana foarte calda. Ai o singura hiba: fumezi”, a spus el.

Fumatori, Banica si Delia au simtit nevoia sa intervina. „Macar sa cante asa toti cei care fumeaza. Sa fumeze toata lumea si sa cante ca ea”, a raspuns Stefan.

X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. „As vrea sa o salut pe aceasta cale pe matusa mea care este bolnava tocmai din cauza tigarilor”, a completat Horia care incerca sa ii opreasca pe colegii lui sa faca „reclama” fumatului. Stefan nu a auzit probabil ce a spus colegul lui din juriu si, mai tarziu, a facut o remarca nepotrivita: „Sa o intrebam pe matusa lui Brenciu”.

„Stefane, matusa mea are cancer!!! Te iei de matusa mea care este bolnava??? Cum sa faci o asemenea gluma”, a reactionat cantaretul imediat, vizibil enervat, scrie wowbiz.ro.

X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Au urmat cateva momente de liniste, stanjenitoare, iar cea care au incercat sa faca pace a fost Delia care a schimbat imediat vorba.

X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. „Nu e nimeni suparat, mergem mai departe in concurs”, a incercat sa disimuleze Horia Brenciu. „Bai, imi pare rau, nu am vrut”, i-a spus Stefan Banica la masa juriului, cand deja pornise muzica in platou si credea ca nimeni nu il mai aude.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button