ȘTIRI

X FACTOR, 17 SEPTEMBRIE 2015: Planurile anunţate de Brenciu pentru noul sezon X FACTOR

X FACTOR, 17 SEPTEMBRIE 2015:

Horia Brenciu a anunţat că, în cadrul noului sezon X Factor, care începe la Antena 1 din 17 septembrie, vrea să-i găsească o parteneră lui Dani Oțil, scrie ziarulring.ro.

Acesta a precizat că eforturile sale se vor concentra in direcția căutării celor mai atrăgătoare concurente din acest an, posibile iubite pentru prezentator.

X FACTOR, 17 SEPTEMBRIE 2015:

„Eu vreau să dau iubire tuturor”, a completat acesta.

Răzvan, colegul lui Dani a completat: „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naș de profesie.”

X FACTOR, 17 SEPTEMBRIE 2015:

Noul sezon X Factor care începe din 17 septembrie de la 20.30 aduce noi reguli în concurs și dă publicului puterea de a decide și de a fi al patrulea jurat al show-ului. Așa se face că anul acesta, pentru a trece de etapa audițiilor, concurenții au nevoie de 3 DA. Dintre cei care vor primi trei răspunsuri affirmative, publicul poate să își voteze favoritul, astfel că cel care primește cele mai multe voturi este salvat de Bootcamp și merge în prima gală live. Telespectatorii au la dispoziție 24 de ore să își voteze favoritul, cu ajutorul aplicației X Factor România, care poate fi descărcată din magazinul de aplicații și care este disponibilă în variant IOS și Android.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button