WTA WIMBLEDON 2015. Ce le SIMONA HALEP într-un mesaj susţinătorilor săi

de:
28 iun. 2015
0 afișări
WTA WIMBLEDON 2015. Ce le SIMONA HALEP într-un mesaj susţinătorilor săi

SIMONA HALEP, WTA WIMBLEDON 2015. Românca a avut un mesaj pentru fani înaintea duelului cu Jana Cepelova, de pe iarba britanică: „Vreau să vă mulţumesc pentru încurajări şi sper să mă susţineţi şi mai mult acum pentru că aş putea spune că traversez o perioadă dificilă, dar aş vrea să văd că apreciaţi jocul meu şi că îmi sunteţi alături”, scrie Digi24.

SIMONA HALEP, WTA WIMBLEDON 2015. George Cosac, preşedintele FR Tenis: „Am încredere în ea, mi-a demonstrat de multe ori că este capabilă de performanţe deosebite şi sunt convins că toţi românii sunt alături de ea şi nu doar de ea, de toate sportivele participante pe tabloul principal”.

SIMONA HALEP, WTA WIMBLEDON 2015. Şi Andreea Mitu, aflată în cea mai bună formă din carieră, speră ca publicul să fie de partea ei. Adversara jucătoarei de 23 de ani, în primul tur de la Wimbledon, va fi Olga Govortsova din Belarus.

Andreea Mitu ocupă în acest moment locul 70 în clasamentul WTA. Anul trecut, a fost eliminată de la Wimbledon de Agnieskza Radwanska în primul tur.

„Nu am avut un sezon bun pe zgura in acest an. Am fost dezamagita cand am pierdut la Roland Garros. Poate eram obosita psihic si poate de aceea am avut de pierdut pe zgura. Nu am jucat tenis timp de aproximativ cinci zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat. Mi-am spus ca trebuie sa ma bucur din nou de tenis, sa muncesc mult in fiecare zi. Asa ca am inceput sa muncesc si mai mult. Acum sunt increzatoare ca pot juca din nou un tenis bun. (…) Imi place jocul rapid. Evoluez cu incredere. Mi-am imbunatatit mult serviciul, ceea ce ma poate ajuta acum pe iarba”, a spus Halep citată de hotnews.ro.

Cookies