World of Warcraft Cataclysm se poate precomanda din România

de:
12 nov. 2010
0 Afișari
World of Warcraft Cataclysm se poate precomanda din România

World of Warcraft Cataclysm va fi lansat oficial în România marţi, 7 decembrie 2010. Cutia de precomandă nu conţine jocul propriu-zis, are un preţ de doar 49,9 lei şi va fi disponibilă în magazine până pe data de 6 decembrie 2010 la ora 10:00.

Precomanda le permite celor care o achiziţionează să cumpere la lansare jocul World of Warcraft Cataclysm, în varianta standard, la preţul de 100 de lei dacă prezintă cutia precomenzii şi dovada fiscală a achiziţiei precomenzii. Precomanda garantează faptul că preţul nu va fluctua şi disponibilitate de stoc pentru client în primele şapte zile de la lansarea jocului propriu-zis.

Precomanda World of Warcraft Cataclysm le mai permite cumpărătorilor să participe la un concurs al cărui mare premiu este varianta de colecţie World of Warcraft Cataclysm şi un an de abonament gratuit World of Warcraft.

De asemenea cutia conţine un talon ce oferă cumpărătorilor o reducere de 10 lei la produsul World of Warcraft Prepaid Card, valabilă în perioada 07.12.2010 – 07.01.2011 în magazinul de unde a fost achiziţionată cutia de precomandă.

Premiile şi reducerea sunt oferite de către Best Distribution, distribuitorul oficial World of Warcraft in Romania. World of Warcraft are în acest moment peste 12 milioane de jucători în întreaga lume.

Cookies