World of Warcraft Cataclysm s-a lansat la Bucureşti

de:
07 dec. 2010
0 Afișari
World of Warcraft Cataclysm s-a lansat la Bucureşti

Luni seara, în jur de 100 de tineri bucureşteni pasionaţi de World of Warcraft au părăsit tărâmurile virtuale populate cu elfi, orci şi dragoni şi-au făcut apariţia, începând cu ora 21:00, la showroom-ul Emag din Crângaşi, unde a avut loc lansarea celui mai proaspăt expantion-pack al jocului, intitulat ”Cataclysm”.

Abia trei ore mai târziu, la ora 00:00, au putut să intre în posesia jocului, pe care mulţi avuseseră grijă să-l precomande din timp. Între timp au schimbat păreri despre noul expantion-pack şi s-au transformat în personajele favorite cu ajutorul unor planşete de mucava prin care îşi iţeau capetele. A fost organizat şi un concurs de costume în toată regula, însă bucureştenii nu s-au înghesuit să vină costumaţi: în competiţie s-au înscris doar un războinic paladin, două elfe şi un copil pe care probabil părinţii necunoscători într-ale WOW-ului îl îmbrăcaseră în ceea ce părea să fie mai degrabă o ţinută de cowboy.

Cezar Țarălungă, războnicul paladin, a mărturisit pentru B365.ro că abia aştepta să ajungă acasă pentru a testa noul expantion-pack. Un veteran al World of Warcraftului, el a venit însoţit de prietena sa, una dintre elfe, care nu numai că îi înţelege pasiunea, dar îi şi este alături în momentele importante ale vieţii de jucător de WOW. Deşi nu joacă World of Warcraft, prietena sa e atrasă de mitologia jocului şi design-ul raselor, a povestit Cezar, care joacă WOW în jur de patru ore pe zi, din cauza facultăţii. În trecut a jucat chiar şi 12 ore în fiecare zi, recordul lui fiind de 48 de ore în care a stat aproape nedespărţit de calculator.

”Level 85 (nivelul de dezvoltare al personajului – până acum a fost de maxim 80, n.red.), două rase noi – Worgen la Alianţă şi Goblini la Hoardă, noi combinaţii de clase, o nouă meserie, arheologia, care merge în paralel cu pescuitul şi gătitul, noi instanţe, noi raiduri (misiuni realizate în colaborare cu alţi jucători – n.red.)”, a schiţat câteva dintre noutăţile aduse de Cataclysm Sorin Mirea, un bucureştean membru al ghildei ”Brigada Diverse”. Sorin estimează că îi va lua o lună de zile pentru a trece de la nivelul 80 la nivelul 85, din cauză că lucrează şi nu prea are timp să se joace, însă e convins că sunt persoane care vor reuşi să facă asta în două zile, perioadă în care vor fi absorbiţi total în lumea virtuală a jocului.

Cei care nu şi-au cumpărat încă World of Warcraft Cataclysm o pot face de pe site-ul magazinultau.ro, la preţul de 149 de lei.

Potrivit distribuitorului de jocuri Best Distributions, stocul de 26.000 de unităţi de World of Warcraft Cataclysm a fost epuizat din prima zi, scrie incont.ro.

Cookies