World Class va deschide, în 2012, două cluburi de fitness în Capitală

de:
14 dec. 2011
0 Afișari
World Class va deschide, în 2012, două cluburi de fitness în Capitală

Lanţul internaţional de fitness World Class vizează extinderea reţelei de la nivel local, anunţând deschiderea altor două cluburi în Capitală. Cele două centre World Class vor fi deschise pe Bd. Nicolae Titulescu, în incinta clădirii America House, şi în cartierul Titan, vizavi de hipermarketul Auchan.

Reprezentanţii companiei estimează că anul viitor vor avea, în total, 20.000 de abonaţi, în creştere cu aproape 30% faţă de anul acesta. Prognoza a fost făcută pe fondul evoluţiei numărului de membri din acest an. Astfel, dacă în 2010 compania avea peste 12.500 abonaţi, în 2011, numărul membrilor a crescut cu 24%, până la 15.537 persoane.

În martie, operatorul de fitness va organiza cea mai mare Convenţie de Fitness Internaţională, la care vor participa peste 35 de instructori de la nivel naţional şi internaţional, reprezentanţii a şapte săli de aerobic. În cadrul acestui eveniment vor fi iniţiate sesiuni de workshop-uri şi prelegeri.

Anunţul inaugurării celor două cluburi de fitness a fost făcut miercuri, cu ocazia deschiderii celui de-al şaselea club World Class din Capitală, pe strada Fabrica de Glucoza Nr. 9-11, în complexul rezidenţial Upground. Odată cu deschiderea noului centru, World Class a lansat, în exclusivitate, parteneriatul cu Les Mills, liderul mondial de piaţă pe segmentul group fitness. În urma acestei asocieri, au fost introduse trei concepte de fitness, Bodypump, Bodycombat şi Cxworks.

Clubul World Class Upground, de 3.000 metri pătraţi, a fost deschis miercuri, în urma unei investiţii de 2,6 milioane de euro, dintre care, 600.000 de euro au fost alocaţi echipamentelor sportive. Locatarii ansamblului rezidenţial au acces gratuit în club timp de doi ani.

World Class International, cu o prezenţă în 14 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, se numără printre cele mai mari lanţuri de fitness de pe Bătrânul Continent. Cu opt centre la nivel local, România este principalul pion al reţelei.

Cookies