Workshop pentru dezvoltare personală de trei zile în Bucureşti

de:
10 feb. 2011
0 Afișari
Workshop pentru dezvoltare personală de trei zile în Bucureşti

Programul se adresează tinerilor care şi-au început relativ recent activitatea profesională sau urmează să o facă şi se va derula după un concept nou numit Rogvaiv. Acest concept este o paralelă între spectrul color şi multitudinea de nuanţe care vor fi atribuite sesiunilor din program. Astfel, se va realiza o paralelă între semnificaţia culorilor şi corespondenţa lor în lumea reală, în business, în viaţa de zi cu zi, prin aplicaţii practice.

În cadrul celor 4 sesiuni, participanţii vor învăţa importanţa comunicării şi cum o pot folosi eficient în interacţiunile lor, cât de utilă este cunoaşterea personală, cum să îşi administreze timpul cât mai eficient sau de ce este important să ştie cum să negocieze o achiziţie sau o mărire de salariu.

Participanţii vor avea ocazia evaluării personale directe şi indirecte, prin chestionare, teste, exerciţii de grup sau individuale. Programul îi va ajuta să conştientizeze abilităţile şi calităţile care trebuie folosite in mod uzual, fie la locul de munca fie in relatiile cu prietenii ori familia. De asemenea vor avea ocazia sa inteleagă cum sa utilizeze eficient cunostintele si aptitudinile necesare in consolidarea rolului lor in organizatie sau in colectivul din care fac parte.

Programul este organizat de Maran Consulting, o firmă specializată în programe de dezvoltare a resurselor umane pe piata romaneasca. Printre clientii sai se numara Xerox, Intel Corp., Siemens, IKEA, IBM, BRD – GSG, ING Bank, BCR – ERSTE, SIVECO, PORSCHE Inter Auto sau Ford Mercedes / Casa Auto.

Cursul are loc în perioada 15-18 februarie, între orele 18-21. Taxa de participare este 150 de euro plus TVA. Persoana de contact: Petre Maran – 0722.221.783, mail: [email protected].

Cookies