WonderDay, primul eveniment-concept din ţara noastră, duminică, la Mogoşoaia

de:
24 iun. 2014
0 afișări
WonderDay, primul eveniment-concept din ţara noastră, duminică, la Mogoşoaia

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania. Alaturi de concertele live ale unor artisti de exceptie, printre care Asaf Avidan si Noora Noor, productii artistice originale si multe alte surprize, in cadrul WonderDay publicul va avea ocazia sa intre intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi.  

Conceptul de travel-sharing, calatoria si aventura vor prinde noi forme in cadrul *Traveler’s Tale*. Construita intr-un spatiu demn de marile descoperiri ale lumii, zona va oferi spectatorilor libertatea de a calatori alaturi de cei mai pasionati reprezentanti ai blogosferei de travelling din Romania, impartasind experiente si amintiri de neuitat. Dialogurile bine alese, activitatile interactive sustinute de proiectii impresionante din jurul lumii sub acordurile muzicii universale vor trimite fiecare participant in cea mai frumoasa si neasteptata calatorie multi-senzoriala spre descoperirea unor locuri ascunse impanzite de istorie, cultura si arta, precizează organizatorii.

Totodată, renumitul proiect artistic international TAPE FIVE s-a alăturat pe afisul acestei editii. Mai multe detalii despre artiştii invitaţi, aici.

Organizatorii invită doritorii sa isi lase imaginatia libera pentru cateva minute si sa impartaseasca alaturi de ei un mesaj frumos catre intreaga lume, sub forma unei poze, text sau un selfie haios, folosind hashtag-ul #wonderday pentru a crea cel mai lung lant de ganduri frumoase.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro.

Pret bilet: 149 lei, in perioada 8 iunie – 28 iunie, 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Cookies