ȘTIRI

Wizz Air face angajări în București și Cluj. Se caută însoțitori de bord

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din România după numărul de pasageri, recrutează însoţitori de bord pentru bazele din Bucureşti şi Cluj.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să aibă experienţă în relaţia cu clienţii dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilităţi excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi şi cei care se integrează şi lucrează uşor într-o echipă.

Candidaţii care doresc să se alăture echipei de însoţitori de zbor de la baza din Bucureşti, se pot prezenta pentru susţinerea interviurilor la Hotel Angelo AirportHotel din Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie şi 1 martie, scrie Mediafax. 

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referinţe şi două poze (plan amplu şi tip paşaport) şi trebuie să fie pregătiţi deoarece interviurile se pot desfăşura pe parcursul mai multor ore.

Wizz Air a terminat anul trecut cu un număr de 4,5 milioane de pasageri transportaţi din şi spre aeroporturile locale, cu 16% mai mult decât în anul precedent.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button