Wizz Air profită de criza Blue Air și anunță prețuri speciale pentru pasagerii blocați la Otopeni și în alte aeroporturi: „Nu fi albastru, te asigurăm”

07 sept. 2022
667 Afișari
Wizz Air profită de criza Blue Air și anunță prețuri speciale pentru pasagerii blocați la Otopeni și în alte aeroporturi: „Nu fi albastru, te asigurăm”
Wizz Air profită de criza Blue Air și anunță prețuri speciale pentru pasagerii blocați la Otopeni și în alte aeroporturi: „Nu fi albastru, te asigurăm”. Imagine simbol: Pexels

Compania aeriană Wizz Air anunță că pasagerii Blue Air cărora li s-au anulat zborurile spre și dinspre România beneficiază de prețuri speciale.

Wizz Air profită de situația companiei Blue Air

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat, miercuri, într-un comunicat că pasagerii Blue Air, afectați de situația companiei -anularea zborurilor- vor beneficia de tarife speciale pentru alte bilete.

„Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță tarife speciale pentru clienții Blue Air.”, anunță compania aeriană low-cost.

Pasagerii pot beneficia de prețuri începând de la 49.99 euro, dacă folosesc codul rezervării de la Blue Air.

„Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale.”, transmite Wizz Air.

Tarifele se aplică doar pe anumite rute, iar locurile sunt limitate. Pasagerii care au avut zborurile anulate pot beneficia de reduceri la compania aeriană low-cost dacă folosesc primele 6 caractere din codul de rezervare pentru zborurile anulate de Blue Air.

„Nu fi albastru, te asigurăm”. Sursa foto: Captură/ wizzair.com
„Nu fi albastru, te asigurăm”. Sursa foto: Captură/ wizzair.com

Blue Air a anulat toate zborurile

Clienții companiei au fost șocați, marți, când Blue Air a anunțat că suspendă toate zborurile până luni, 12 septembrie 2022, din cauza faptului că i-au fost blocate toate conturile.

Ulterior, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat că Guvernul va aloca suma de 5 milioane de lei către TAROM, pentru a trimite avioane care să-i aducă acasă pe românii afectaţi de situația companiei Blue Air.

Miercuri dimineață, pe aeroportul Otopeni, mai mulți pasageri au fost revoltați când au aflat că le-au fost anulate zborurile. Ei au declarat că nu au fost anunțați oficial de Blue Air.

De asemenea, un călător spune că în momentul în care a discutat cu un angajat de la ghișeu, acesta i-a spus că, de fapt, zborurile sunt anulate până în decembrie, nu doar până la data de 12 septembrie, potrivit antena3.ro.

Peste 6.000 de români sunt blocați în aerorporturi.

Cookies