ARHIVA B365

Wizz Air introduce patru noi rute din Bucureşti

Wizz Air a anunţat că a achiziţionat încă o aeronavă Airbus A 320, a opta cu care va opera pe baza din Bucureşti din 13 iulie.

Cu ajutorul acestei noi aeronave, Wizz Air va opera din Bucureşti 158 de zboruri săptămânale către 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20% comparativ cu anul precedent.

Toate cele cinci rute vor fi operate iniţial cu două zboruri pe săptămână, iar biletele vor avea preţuri de la 129 lei. În vârful sezonului de vară rutele către Malta şi Malmo vor avea o frecvenţă de trei zboruri săptămânal. În plus, şi alte rute, mai vechi, vor beneficia de o frecvenţă sporită a zborurilor, datorită achiziţiei noilor aeronave.

Wizz Air a transportat anul trecut în şi dinspre România 3,2 milioane de pasageri, faţă de 2,7 milioane în 2012. Din Bucureşti au zburat aproximativ 1,7 milioane de pasageri.

Operatorul maghiar zboară de pe cinci aeroporturi din România, urmând ca din această vară să zboare şi de pe aeroporutul din Craiova, către şase rute.

Wizz Air operează o flotă de 46 aeronave de pe 17 baze, pe 300 de rute, care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button