Wizz Air a inaugurat zborul București-Geneva

de:
20 mai 2013
0 Afișari
Wizz Air a inaugurat zborul București-Geneva

Locurile pe noile rute sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com, cu preţuri pornind de la 142 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, informează Business Magazin.

„Suntem foarte încântaţi să fim cei care leagă direct Bucureştiul de una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, Geneva. Şi cei care sunt în căutarea unei destinaţii de vacanţă vor fi mulţumiţi de noua destinaţie de pe harta Wizz Air, întrucât Geneva are foarte multe de oferit celor care caută un oraş verde şi prietenos cu mediul înconjurător”, a declarat într-un comunicat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Singura companie care operează zboruri spre Elveţia este Swiss – cursele către Zurich fiind gestionate de subsidiara Helvetic Airways.

Recent, Wizz Air a anunţat că operează zboruri către Tel-Aviv (Israel), Dubai (Emiratele Arabe), Perugia (Italia) şi Girona (Spania) de pe aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti.

Wizz Air a transportat anul trecut 2,76 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic în creştere 2,2% faţă de 2011 şi sub estimările de 3 milioane de euro anunţate în octombrie. Pentru anul acesta este estimat un trafic de peste 3 milioane de pasageri pe piaţa locală. La nivel internaţional, Wizz Air a anunţat peste 12 milioane de pasageri, reprezentând o creştere cu 12% faţă de anul anterior. Anul trecut Wizz Air şi-a dezvoltat reţeaua de transport de la 203 la 250 de rute extinzându-şi operaţiunile în 29 de ţări prin operarea de zboruri şi către Georgia, Israel, Slovenia şi Elveţia.

Cookies