WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, pe 14 şi 15 septembrie în Bucureşti

de:
15 aug. 2019
1 Afișari
WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, pe 14 şi 15 septembrie în Bucureşti

Îmbinând inspirația tradițională, de poveste, cu un concept nou de eveniment, WishFest aduce la un loc o experiență unică pentru toate vârstele: lansare de lampioane personalizate pe apă, muzică live pe ponton, fructe de mare și pește, gătite cu dichis, băuturi fine, zonă de relaxare cu DJ set, târg cu designeri, plimbări cu vaporașul și ateliere pentru cei mari și mici.

Pe lac vor fi organizate plimbări cu vaporașul iar pe mal poate fi vizitat târgul cu produse pentru luat acasă (cosmetice bio, jucării, haine și accesorii de designer) și zonele de activități unde se vor regăsi tatuajele cu henna și codițele colorate iar baloanele uriașe vor face deliciul celor mici.
Pe toată durata zilei se vor putea personaliza lampioanele realizate de către meșteri din România în cadrul atelierelor de creație (pictură, scriere creativă, handmade) iar la lăsarea serii, se vor lansa pe lac lampioanele personalizate, care să trimită visurile și dorințele către cerul de toamnă.

Tradiția lampioanelor în Thailanda
În Thailanda există o tradiție veche de peste șapte sute de ani – în fiecare toamnă, oamenii dau drumul pe apă unor mici lampioane de hârtie, inscripționate cu dorințe și mulțumiri, ce urmează să le ducă rugămințile spre ceruri. Încă de atunci, aceasta este o ocazie de mare sărbătoare, iar lampionale au rămas astfel simbolul noilor începuturi.

Cookies