WishFest 2023 are loc în weekendul 9-10 septembrie. Bucureștenii sunt așteptați să lanseze lampioanele cu dorințele lor pe Lacul Floreasca

09 aug. 2023
1259 afișări
WishFest 2023 are loc în weekendul 9-10 septembrie. Bucureștenii sunt așteptați să lanseze lampioanele cu dorințele lor pe Lacul Floreasca
WishFest 2023 are loc în weekendul 9-10 septembrie. Bucureștenii sunt așteptați să lanseze lampioanele cu dorințele lor pe Lacul Floreasca | Sursă foto: Facebook: WishFest

Festivalul dorințelor, al lampioanelor, sau pur și simplu „WishFest”. Indiferent sub ce nume îl știu, evenimentul este așteptat cu nerăbdare de bucureșteni.

Ediția din anul 2023 va avea loc în perioada 9-10 septembrie, după cum anunță organizatorii.

Ediția din 2023 a WishFest are loc în weekendul 9-10 septembrie

În luna septembrie (weekendul 9-10), bucureștenii pot lua parte la festivalul în cadrul căruia zeci de lampioane personalizate vor fi lansate pe apă.

WishFest Festivalul Lampioanelor de apă” va avea loc pe Calea Floreasca 161-219, lampioanele fiind lăsate să plutească pe Lacul Floreasca. Organizatorii le transmit oamenilor interesați să participe:

Ia parte la cel mai așteptat eveniment din România, unde intențiile capătă contur, dorințele se împlinesc și creativitatea se trezește la viață. Timp de doua zile, tinerii, părinții și copiii se întâlnesc să-și exprime dorințele pe lampioanele din hârtie de orez și le dau voie să plutească pe lac într-o atmosferă de festival.

Pe lângă dorințele pe care participanții le vor putea explica cu ajutorul lampioanelor, aceștia vor avea parte și de:

  • Muzica bună,
  • Diferite mâncăruri delicioase,
  • Atmosfera de sărbătoare.

Kit-urile pentru confecționarea lampioanelor au fost puse în vânzare

Participarea la acest eveniment este gratuită, cu toate astea, lampioanele ce sunt lansate pe apă se plătesc. Bucureștenii, și nu numai, care doresc să își lanseze dorințele pe Lacul Floreasca, în primul weekend din septembrie, pot deja să cumpere kit-urile pentru confecționarea lampioanelor.

Iată care sunt prețurile, pentru diferitele pachete pregătite de organizatori:

  • 50 de lei – Kit pentru confecționarea lampionului, lumânare,
  • 100 de lei – Kit pentru confecționarea lampionului, set carioci colorate, stickere, lumânare,
  • 130 de lei – Kit pentru confecționarea a 3 lampioane, 3 lumânări.

Tote lumânările ce sunt incluse în prețul biletului sunt electrice, pentru a nu exista riscul ca lampioanele să ia foc.

Există și varianta de a achiziționa bilete VIP, atât pentru sâmbătă, cât și pentru duminică. Prețul acestora este de 250 de lei/zi și includ:

  • Acces în festival pe ponton VIP, între orele 17:00 – 22:00,
  • Băuturi nelimitate pe ponton între orele 17:00 – 22:00,
  • Acces la candy bar instaramabil,
  • 1 kit pentru confecționarea lampionului.

Participanților nu le va fi permis accesul cu alte tipuri de lampioane decât cele comercializate de organizatori. Această decizie a fost luată din motive de siguranță și din grijă pentru mediul înconjurător.

Cookies