ARHIVA B365

WIMBLEDON 2015: Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în finala turneului de la Wimbledon

WIMBLEDON 2015: Cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul patru la dublu la Wimbledon, s-a calificat, joi, in finala turneului, dupa ce a invins perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numarul 9.

Tecau si Rojer i-au invins pe Mergea si Bopanna cu scor 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11, dupa un meci care a durat trei ore si 23 de minute.

WIMBLEDON 2015: Horia Tecau va disputa a patra finala la Wimbledon, primele trei fiind pierdute de sportivul roman.

A fost a cincea oara cand cei doi fosti parteneri au fost adversari in circuitul ATP: de fiecare data castig de cauza a avut Horia Tecau. Ultimul meci pierdut de Mergea in fata lui Tecau, la dublu, a fost in optimile turneului de la Roland Garros, cand cuplul Tecau/Rojer s-a impus cu 6-3, 6-7, 6-3.

WIMBLEDON 2015: Cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numarul 9, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la Wimbledon, dupa ce a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5), dupa doua ore si 34 de minute, perechea americana formata din gemenii Bob si Mike Bryan, principalii favoriti ai competitiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button