WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP va debuta cu Teliana Pereira la WIMBLEDON

de:
22 iun. 2014
0 Afișari
WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP va debuta cu Teliana Pereira la WIMBLEDON

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Simona Halep îşi va începe campania de la Wimbledon cu un joc accesibil, adversară fiindu-i brazilianca Teliana Pereira. Sud-americana este o specialistă pe zgură, iar la Roland Garros a fost eliminată în turul secund de Sorana Cîrstea. Traseul Simonei pare accesibil până în sferturile de finală: Pfizenmaier / Tsuenko – turul 2, Sorana Cîrstea – turul 3, Carla Suarez Navarro – optimi, conform prosport.ro.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Simona Halep a fost extrasă pe aceeaşi jumătate de tablou cu Serena Williams şi Maria Şarapova. Un posibil duel cu una dintre aceste două jucătoare este în semifinale. Pe aceeaşi parte se mai regăsesc Bouchard, Lisicki, Ivanovic sau Kerber. În sferturi, românca ar urma să o înfrunte pe Jelena Jankovic. Cele mai probabile sferturi din turneul feminin sunt: Serena Williams – Maria Şarapova, Simona Halep – Jelena Jankovic, Viktoria Azarenka – Agnieszka Radwanska şi Petra Kvitova – Na Li.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Sorana Cîrstea a „primit” o jucătoare din calificări pentru primul tur, pe americanca Vicky Duval. Monica Niculescu va juca cu belgianca Van Uytvanck, Irina Begu va evolua cu Virginie Razzano (Franţa), în timp ce Alexandra Cadanţu o va întâlni pe italianca Giorgi. Andreea Mitu, care s-a calificat în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, are şi cea mai tare adversară pentru debut, pe poloneza Agnieszka Radwanska.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Tabloul masculin de simplu este primul care s-a tras la sorţi. Andy Murray şi Novak Djokovic, finaliştii ediţiei precedente, au nimerit pe aceeaşi parte de tablou, în timp ce Rafael Nadal ar urma să-l înfrunte pe Roger Federer într-o eventuală semifinală. Potenţialele meciuri din sferturile de finală ale turneului masculin sunt: Djokovic – Berdych, Murray – Ferrer, Wawrinka – Federer şi Nadal – Raonic.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Victor Hănescu, singurul reprezentant al României pe tabloul de simplu, îl va înfrunta în primul tur pe Tomas Berdych (Cehia), cap de serie numărul 6. Învingătorul va juca în turul 2 cu Tomis sau Donskoy. Djokovic va debuta cu Golubev, iar Andy Murray va evolua în turul inaugural cu belgianul Goffin.

Cookies