ARHIVA B365

WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, favorita numărul 1 la WIMBLEDON, după eliminarea SERENEI WILLIAMS

SIMONA HALEP este în prezent considerată favorita numărul unu la câștigarea turneului de la WIMBLEDON, după ce SERENA WILLIAMS, numărul 1 WTA a fost eliminată în turul trei al turneului de franțuzoaica Alize Cornet! 

Jucatoarea numarul unu a lumii a castigat lejer primul set, cu 6-1, dar le-a pierdut pe urmatoarele doua, cu 6-3 si 6-4.

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam consecutiv pe care Serena il paraseste rapid, dupa ce la Roland Garros a fost eliminata in turul doi.

Dupa eliminarile lui Williams si Na Li, Simona Halep devine favorita numarul unu a turneului de la Wimbledon.

CONCURS! Câștigă TREI ABONAMENTE de 7 zile la Bucharest Open 2014, primul turneu WTA din România ȘI O POȚI VEDEA LIVE PE SIMONA HALEP! – PE ACEST LINK.

SIMONA HALEP, ÎN OPTIMI, LA WIMBLEDON, VS. ZARINA DIYAS. CÂND ARE LOC MECIUL DIN OPTIMI 

SIMONA HALEP s-a calificat în optimi de finală la WIMBLEDON după ce a învins-o pe elvețiana BELINDA BENCIC în turul trei, cu scorul 6-4;6-1. În optimile de finală de la WIMBLEDON, SIMONA HALEP o va întâlni pe jucătoarea din Kazahstan Zarina Diyas. 

Intrată în teren în condiții de stres, după ce acesta a fost al doilea joc al său amânat din cauza ploii (acum peste 4 ore, după ce în turul precedent a întârziat o zi disputarea meciului său), Simona Halep a dovedit din nou o extraordinară stăpânire de sine, calitate esențială pentru nivelul la care a ajuns — numărul 3 mondial, a treia favorită a marelui turneu pe iarbă londonez.

Pentru prezența în ultimele 16 jucătoare ale tabloului de simplu, Simona Halep și-a asigurat 240 puncte WTA, precum și un cec de 117.000 de lire sterline. În turul următor, campioana româncă urmează să joace împotriva câștigătoarei din meciul dintre rusoaica Vera Zvonareva și kazaha Zarina Dizas.

Meciul SIMONEI HALEP în optimi de finală la WIMBLEDON va avea loc, cel mai probabil, marți, duminică fiind zi de pauză la turneul de Mare Șlem.

SIMONA HALEP s-ar putea înfrunta cu MARIA SHARAPOVA în semifinalele turneului de la WIMBLEDON. MARIA SHARAPOVA a învins-o pe SIMONA HALEP la ROLAND GARROS 2014, în finală.  


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button