ARHIVA B365

WIMBLEDON 2014. Năstase spune că SIMONA HALEP poate juca finala la Wimbledon

WIMBLEDON 2014 SIMONA HALEP. „Iarba e altceva, pentru toată lumea nu numai pentru ea. Cine e cel mai bine pregătit ăla câştigă. Dar poate să mai facă încă o finală. Da, se poate. Pe iarbă totul se poate. Vor fi mai multe surprize la Wimbledon decât la Roland Garros”, a spus, duminică, Ilie Năstase, când a fost întrebat despre şansele jucătoarei române la Wimbledon, scrie mediafax.ro.

WIMBLEDON 2014 SIMONA HALEP. El a adăugat că abandonul Simonei Halep în turul doi al turneului de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), din cauza unor dureri la omoplatul drept, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. „Când joci mult asta se întâmplă. I s-a întâmplat şi lui Nadal şi tuturor celor care joacă foarte mult şi câştigă şi nu trebuie să ne speriem. Noi nu prea aveam timp să ne antrenăm, nu prea aveam şansa asta. Ei acum au turnee premergătoare. Noi intram direct, toţi cu aceleaşi şanse. Pe iarbă e puţin diferit, îţi trebuie puţin antrenament. Din păcate Simona a abandonat în Olanda, era un bun prilej pentru ea să se antreneze”, a adăugat fostul tenisman.

WIMBLEDON 2014 SIMONA HALEP. Năstase speră ca Horia Tecău să câştige în sfârşit proba de dublu de la Wimbledon după cele trei finale pierdute. „Tecău a jucat, a făcut trei finale, e o performanţă şi asta, dar trebuie câştigat. Eu mă duc trei zile la Wimbledon. Din păcate, sunt invitat doar trei zile”, a afirmat Ilie Năstase, care a dat, dumincă, startul în Crosul Copiilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button