BAZAR

Wilmark atacă PRO TV-ul. Ce spune despre eliminarea lui din juriul „Dansez pentru tine”

Sezonul al 14-lea al show-ului „Dansez pentru tine” a debutat vineri cu o nouă componenţă a juriului. Wilmark a fost dat afară de la masa juraţilor, iar locul său a fost luat de soţia lui Mihai Petre, dansatoarea Elwira Duda.

Joi, Wilmark a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care explică tuturor ce s-a întâmplat. „Multumesc PRO TV si mai ales echipei frumoase pentru „familia” pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit. Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producaturi emisiuni „Dansez pentru tine” stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D. Pot sa spun doar ca n-am inteles de ce au ales ultima zi sa ma anunte?

Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat, a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat. Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel. Pentru mine e o schimbare importanta, sunt o persoana pozitiva si vad in asta un impuls de a creea si a participa in alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical „Tropicasao” sau sa ma ocup in continuare de scoala de dans sau agentia de evenimente.

Voi incheia spunand urmatoarele: Sustinerea familiei, prietenilor si mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la acestia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toata tristetea pe care am avut-o in suflet in momentul in care a inceput emisiunea, fara ca eu sa fiu in platou, s-a spulberat dupa ce am citit primele randuri scrise de catre voi. Va multumesc tuturor si promit sa nu dezamagesc pe nimeni!”, a scris Wilmark pe pagina de Facebook, potrivit romaniatv.net. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button