Orăşelul Copiilor: Wi-fi gratuit şi date pe telefon despre locurile de parcare libere

de:
26 apr. 2016
0 Afișari
Orăşelul Copiilor: Wi-fi gratuit şi date pe telefon despre locurile de parcare libere

Prin utilizarea aplicaţiei mobile Tap &Park disponibilă acum pentru IoS şi în curând, pentru Android şi Windows mobile, şoferii vor putea identifica în timp real dacă sunt locuri de parcare disponibile în zona delimitată din Orăşelul Copiilor, în Parcul Tineretului. Soluţia are un modul dedicat pentru administraţia locală sau cea a parcărilor, care afişează gradul de ocupare a spaţiilor de parcare şi nivelul traficului din zonă, scrie zf.ro

Soluţia de siguranţă publică cuprinde un sistem de supraveghere video şi o aplicaţie pe baza căreia pot fi identificate anumite scenarii predefinite care vizează intervenţia autorităţilor. Soluţia generează alerte în caz de vandalism sau nerespectarea resticţiilor pentru anumite zone sau în caz că o persoană este în situaţia de a avea nevoie de ajutor urgent.

Alt beneficiu al soluţiei îl reprezintă posibilitatea de a identifica autovehiculele parcate ilegal.

Soluţia Wi-Fi permite vizitatorilor parcului să se bucure de acces gratuit la Internet în zona delimitată.

În perioada următoare, aplicaţia va fi dezvoltată pentru a acoperi mai multe zone de parcare din Bucureşti. De asemenea, o funcţionalitate viitoare va permite şoferilor să plătească parcarea cu ajutorul telefonului mobil, direct către autoritatea locală sau operatorii de parcări, fără costuri adiţionale. Soluţia de parcare va include şi notificări prin care şoferii sunt anunţaţi când le expiră timpul de parcare.

Cookies