ARHIVA B365

Wi-Fi gratuit în trenurile de pe ruta Bucureşti-Constanţa, între 1 mai şi 15 septembrie

Orange aduce distracţia în drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit în Trenurile Soarelui„, a anunţat un comunicat de presă al operatorului.

Conectarea la internet în trenurile CFR are la bază soluţia Orange Business Wi-Fi şi permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral. De asemenea, traficul este verificat din punct de vedere al conţinutului, astfel încât să fie sigur inclusiv pentru copii, dar şi pentru a preveni riscurile care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

Astfel, Orange completează portofoliul de proiecte prin care oferă conectivitate în mişcare. În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziţie călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienţi Orange, iar între timp serviciul a fost extins şi în alte oraşe din ţară, precum Timişoara şi Caransebeş.

Prin Orange Business Wi-Fi în mişcare demonstrăm că soluţiile Wi-Fi de calitate nu trebuie neaparat să fie legate de un punct fix. Credem în serviciile de transport inteligente, iar accesul instant la informaţii şi distracţie pentru utilizatori reprezintă o componentă esenţială a acestora. Mai mult, pasagerii au ocazia de a participa la îmbunătăţirea serviciilor oferite de CFR Călători prin completarea unui scurt chestionar în momentul conectării. În acest mod, se obţin date în timp real referitoare la călătorie, informaţii legate de trenurile de pe traseu, cât şi date privind satisfacţia clienţilor„, a declarat Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager, Orange România.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button