BAZAR

WhatsApp se poate instala pe Windows. Cum poate fi folosită aplicația WhatsApp pe computer

Noua aplicație WhatsApp pentru desktop poate fi deja descărcată de pe site-ul oficial.

Nu este o aplicație nativă, care să funcționeze pe toate device-urile cu Windows 10, ci doar o aplicație de desktop în formatul standard.

Trebuie instalată la fel ca orice aplicație de Windows, dar este necesar un scurt proces de configurare. Mai precis, pentru a face legătura cu numărul de telefon pe baza căruia folosim WhatsApp, trebuie scanat un cod QR.

La prima lansare, după ce a fost instalată, aplicația WhatsApp pentru desktop afișează un cod QR, care trebuie scanat pentru a te loga. Scanarea se realizează deschizând WhatsApp pe telefonul mobil, iar în cadrul aplicației trebuie mers la Setting > WhatsApp Web > Scan QR Code. Se va deschide modulul intern de scanare al aplicației. Pentru scanarea codului QR, trebuie îndreptată camera foto către codul QR afișat pe ecranul PC de aplicația de desktop.

Dacă se lasă bifată opțiunea de ”Keep me signed in”, pentru a rămâne logat după închiderea aplicației, scanarea nu va mai fi necesară a doua oară.

În schimb, pentru a funcționa, aplicația WhatsApp pentru desktop comunică prin intermediul conexiunii wireless cu telefonul. Cu alte cuvinte, aplicația WhatsApp va putea fi folosită pe PC doar atât timp cât telefonul este conectat la wireless.

Deconectarea telefonului de la rețeaua wireless va duce automat și la deconectarea aplicației WhatsApp pentru desktop de la serverele WhatsApp.

Sursa: profit.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button