WhatsApp face o serie de schimbări importante în aplicație. Apare o nouă funcție pentru utilizatori

04 aug. 2021
445 Afișari
WhatsApp face o serie de schimbări importante în aplicație. Apare o nouă funcție pentru utilizatori

Aplicația de comunicare WhatsApp pregătește o serie de schimbări importante într-o informare oficială. Astfel, urmează să apară o nouă funcție pentru utilizatorii de mobil prin care vei putea trimite imagini care să dispară imediat ce le-ai vizualizat. Astfel de funcții există și în alte aplicații cum ar fi Instragram sau Snapchat.

WhatsApp, companie deținută de Facebook, anunţă implementarea funcției „View Once” (Vezi o singură dată). Când o să fie disponibilă noua funcție în toate telefoanele vezi în rândurile de mai jos.

Apare o nou funcție în WhatsApp

Aplicația WhatsApp anunţă implementarea opțiunii „View Once”. Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite de acum imagini și clipuri video ce vor dispărea imediat ce au fost vizionate o singură dată. Practic, noua funcţie, denumită „View Once”, o să permită ca cei care folosesc aplicația să transfere fotografii şi videoclipuri care apoi să dispară pur și simplu din chat imediat ce au fost vizualizate. Anunțul cu privire la noile schimbări a fost făcut chiar de gigantul Facebook, cel care deține aplicația, alături de Instragram. Dezvoltatorii au mai ținut să precizeze că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis” și nu va mai putea fi vizibil.

Când o să fie implementată noua funcție a WhatsApp

Conform Facebook, nu mai avem mult până când noua funcție urmează să fie activă. Chiar în aceste momente este în curs de implementare și tot procesul ar urma să fie gata până la finalul acestei săptămâni. Funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii la nivel global.

O altă aplicație care folosește această funcție este Snapchat. Popularitatea aplicației a crescut în 2020, în timpul lockdown-ului global, în timp ce măsură ce măsurile restrictive au ţinut utilizatorii de telefoane mobile în casă. Compania a transmis recent că va implementa noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori din Facebook și Whatsapp, principalii competitori.

WhatsApp a mai spus de asemenea că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul mobil, o funcție extrem de așteptată de foarte multe persoane.

Cookies