West Side Flower Fest, ediția a II-a, începe pe 31 mai. Grădini tematice, concerte și ateliere gratuite pentru copii, printre atracțiile festivalului de flori din București

24 apr. 2024
5080 afișări
West Side Flower Fest, ediția a II-a, începe pe 31 mai. Grădini tematice, concerte și ateliere gratuite pentru copii, printre atracțiile festivalului de flori din București
West Side Flower Fest, ediția a II-a, începe pe 31 mai. Grădini tematice, concerte și ateliere gratuite pentru copii, printre atracțiile festivalului de flori din București | Sursă foto: Primăria sectorului 6/ Facebook

Încă puțin și bucureștenii vor putea să admire sutele de plante ce vor fi expuse în cadrul festivalului West Side Flower Fest din Sectorul 6, ediția a doua. PS6 a anunțat că în cadrul evenimentului au fost pregătite o serie de activități interesante atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Ediția a II-a a West Side Flower Fest începe pe 31 mai

West Side Flower Fest, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate florilor din România, se află la o distanță de doar 5 săptămâni. La finalul lunii mai, Sectorul 6 va găzdui expozanți și sute de specii de plante care mai de care mai interesante.

În cadrul acestui festival, bucureștenii vor avea o sumedenie de atracții din care să aleagă, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Printre atracții se numără:

  • Animatori – aceștia vor modela baloane pentru copii și vor face picturi pe față,
  • Grădinile tematice – precum cele plutitoare
  • Aranjamente florale gigant,
  • Spectacole – concertele vor avea loc atât pe bulevard, cât și pe scena din Parcul Drumul Taberei.
  • Jocuri și concursuri.

De asemenea, bulevardul va fi plin de comercianți de la care vizitatorii pot cumpăra preparate delicioase. Perioada exactă în care are loc West Side Flower Fest este 31 mai – 2 iunie.

Primăria a transmis următorul mesaj:

Un festival pentru toate vârstele, toate gusturile. Vor fi trei zile magice, care ne vor umple inimile cu bucurie și cu frumos.

Ateliere gratuite pentru prichindei

Pe lângă atracțiile enumerate mai sus, Primăria Sectorului 6 a anunțat că cei mici vor putea participa, în mod gratuit, la ateliere educative. Acestea se vor organiza pe toată perioada evenimentului.

Astfel că, copiii vor putea:

  • Învăța să facă terarii,
  • Învăța să facă tablouri cu licheni,
  • Să modeleze și să picteze pe lut,
  • Să planteze și să îngrijească flori.

La prima ediție a festivalului ce este organizat în Sectorul 6 al Capitalei, la atelierele pentru cei mici au luat parte circa 4.000 de copii.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies