West Side Christmas Market va ține și după Anul Nou, anunță primarul S6. Cum arată deja Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, programat inițial până pe 27.12

19 nov. 2023
1687 Afișari
West Side Christmas Market va ține și după Anul Nou, anunță primarul S6. Cum arată deja Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, programat inițial până pe 27.12
West Side Christmas Market va ține și după Anul Nou, anunță primarul S6. Cum arată deja Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, programat inițial până pe 27.12 | Foto: Ciprian Ciucu/FB

Pregătirile pentru West Side Christmas Market – Târgul de Crăciun organizat, în parteneriat public-privat între UNTOLD  Universe și Primăria Sectorului 6, au început de ceva vreme. Pe 1 noiembrie era anunțat și startul înscrierilor pentru comercianții interesați să participe la Târgul de Crăciun din Sectorul 6.

La fel ca și anul trecut, târgul va avea loc în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei.

West Side Christmas Market ține până după Anul Nou

Ce știam deja e că va începe mai repede decât anul trecut, și anume pe 29 noiembrie. Inițial, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei urma să fie deschis până pe 27 decembrie 2023. 

În această seară, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că petrecerea va fi mai lungă:

Nu mai e mult…Cum toamna nu se dă dusă, nu ne-am grăbit anul acesta. Dar va ține și după Anul Nou, așa cum ați spus că vreți.

Ciprian Ciucu și-a însoțit acest anunț de imaginea de mai sus.

Ce vom găsi la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Spațul în care este organizat West Side Christmas Market – cuva lacului secat – va fi transformat într-un orășel de poveste, colorat, plin de personaje fantastice

Vor exista aici un patinoar, un carusel colorat, roată panoramică înaltă de 33 de metri, căsuța lui Moș Crăciun, plus căsuțele cu tot flul de bunătăți.

Până se deschide acest trțg de Crăciun – și celelalte anunțate în București pentru sărbătorile de iarnă 2023-2024, iată mai jos o imagine de anul trecut în Parcul Drumul Taberei.

West Side Christmas Market
West Side Christmas Market, 2022

În București vor fi și anul acesta mai multe Târguri de Crăciun. Unul este cel organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției, un altul este Laminor Winter Wonderland, anunțat  recent de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies