West Side Christmas Market din București s-a terminat, însă roata, patinoarul și caruselul rămân în parc. Care va fi orarul de funcționare

29 dec. 2022
1159 afișări
West Side Christmas Market din București s-a terminat, însă roata, patinoarul și caruselul rămân în parc. Care va fi orarul de funcționare
West Side Christmas Market din București s-a terminat, însă roata, patinoarul și caruselul rămân în parc. Care va fi orarul de funcționare | Sursă foto: Facebook-PS6

Perioada târgurilor de Crăciun a luat sfârșit. Atât West Side Christmas Market, cât și târgul organizat în Piața Constituție s-au închis pe 26 și 27 decembrie 2022. Cu toate astea, Primăria Sectorului 6 a anunțat că anumite atracții din târg, printre care și roata, vor rămâne în Parcul Drumul Taberei până în 2023.

Roata, patinoarul și caruselul de la West Side Christmas Market rămân în parc

Locuitorii orașului se pot bucura în continuarea de anumite atracții din târgul West Side Christmas Market ce a avut loc în sectorul 6, mai precis în Parcul Drumul Taberei.

Administrația publică a sectorului a anunțat bucureștenii că deși evenimentul a luat sfârșit, distracția continua până la începutul anului viitor.

Iată care sunt atracțiile ce vor rămâne în parc:

  • Roata Panoramică (se va afla în parc până pe data de 2 ianuarie 2023),
  • Patinoarul (se va afla în parc până pe data de 20 ianuarie 2023),
  • Caruselul (se va afla în parc până pe data de 20 ianuarie 2023).

Pe lângă aceste atracții, Primăria Sectorului 6 a informat că patru dintre comercianții ce au luat parte la târgul de Crăciun vor rămâne și ei în cuva lacului.

Patinoarul va fi deschis publicului începând cu ora 10:00, iar celelalte obiective se vor deschide la orele 12:00. Acestea vor închide la ora 22:00 în fiecare zi.

Peste 1 milion de vizitatori au fost prezenți la târgul din Sectorul 6

Evenimentul organizat de Primăria Sectorului 6 cu ocazia sărbătorilor de iarnă a fost un real succes. În cele 33 de zile în care târgul a fost deschis, mai mult de 1 milion de oameni au venit să-l viziteze.

A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6!, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

West Side Christmas Market a fost realizat cu ajutorul organizatorilor UNTOLD Universe ce au colaborat cu administrația public. Experiența acestora le-a permis să organizeze spectacole și concerte daca să bucure oamenii și să aducă un număr mare de vizitatori în parc.

Cookies