Weekend-ul restricţiilor rutiere: Cinci evenimente vor da peste cap traficul din centrul Capitalei

de:
06 iun. 2014
0 Afișari
Weekend-ul restricţiilor rutiere: Cinci evenimente vor da peste cap traficul din centrul Capitalei

RESTRICȚII RUTIERE pentru festivalul urban FEMEI PE MĂTĂSARI

În perioada 06 – 08 iunie 2014, în intervalul orar 09:30 – 22:30, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari in cadrul implementării Proiectului Femei pe Mătăsari constând in prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului traficul rutier se va închide in perioada 06.06.2014 între orele 16:00 şi 08.06.2014 orele 23:00 pe str. Mătăsari între str. Matei Voievod şi bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în str. Mătăsari de pe acest tronson.

RESTRICȚII RUTIERE pentru Parada homosexualilor

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c., Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Asociaţia Accept pe şos. Kiseleff.

Astfel, în intervalul orar 16:00 – 20:00, marş al diversităţii pentru vizibilitatea comunităţii LGBT desfăşurat astfel :
între orele 16:00 – 16:30 adunarea participanţilor la intrarea pe şos. Kiseleff dinspre Piaţa Arcului de Triumf, către Piaţa Victoriei
între orele 16:30 – 16:50, alocuţiuni la locul de adunare
între orele 16:50 – 18:10, marş pe traseul: locul de adunare sus menţionat – şos. Kiseleff până la alveolele de pe şos. Kiseleff.

Rute ocolitoare:
– Piaţa Arcului de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;
– Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

RESTRICȚII RUTIERE pentru Marș pentru normalitate, organizat de NOUA DREAPTĂ

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c. se va desfăşura un marş pentru normalitate organizat de Asociaţia Noua Dreaptă. Conform programului:

– între orele 11:30 –12:00 adunarea participanţilor in parcarea supraterană TNT din Piaţa Victoriei;

– între orele 12:30–14:00 marş pentru normalitate pe traseul: Piaţa Victoriei – parcare TNT – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunilor Unite, stânga Splaiul Independenţei – str. Halelor – capătul tramvaielor 32 – Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei) ;

– între orele 14:00–14:30, discursuri la Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei).

RESTRICȚII RUTIERE CROSUL GENERAȚIILOR

În data de 07 iunie 2014,se va desfăşura Crosul Generaţiilor organizat de Primăria sectorului 2, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului, astfel:

– între orele 10:30-13:00 cros pe traseul bd. Maior Coravu (intrarea complex Lia Manoliu) – str. Dumitru Marinescu –aleile din Parcul Naţional – aleea Belvedere.

Pe timpul desfăşurării crosului se va închide circulaţia pe str. Maior Coravu, între str. Dumitru Marinescu si str. Toni Bulandra.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:

– să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

– să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;

– să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de biciclişti şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

RESTRICȚII RUTIERE CROS CLICK SĂNĂTATE

În data de 08 iunie 2014, în intervalul orar 08:00 – 14:00, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti se va desfăşura Cros Click Sănătate organizat de Direcţia Cultură Învăţământ Turism şi Revista Click Sănătate, astfel:

-între orele 08:00-10:00 adunarea participanţilor pe trotuar în faţa statui Charles de Gaulle;
-între orele 10:00-10:45 cros pe traseul: Piaţa Charles de Gaulle – bd. C-tin Prezan – Arcul de Trimuf – şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – bd. Aviatorilor – Hotel Helveţia.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bd. C-tin Prezan între orele 09:45-10:00.

– între orele 10:45-12:00, festivitatea de premiere;

– între orele 12:00-14:00 dezafectarea zonei.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de biciclişti şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

 

Cookies