Weekend plin de evenimente în București: Bazaar pe Victoriei, West Side Flower Fest, Slow Coffee Festival. Ce se mai întâmplă în oraș

30 mai 2024
25042 afișări
Weekend plin de evenimente în București: Bazaar pe Victoriei, West Side Flower Fest, Slow Coffee Festival. Ce se mai întâmplă în oraș
Weekend plin de evenimente în București: Bazaar pe Victoriei, West Side Flower Fest, Slow Coffee Festival. Ce s emai întâmplă în oraș între 31 mai și 1 iunie | Sursa foto: MINA - Museum of Immersive New Art -Facebook/Apolla Events - Facebook

În acest weekend, 31 mai – 2 iunie, vom petrece ultima zi de primăvară și prima zi de vară.Tot în această perioadă se sărbătorește Ziua Copilului. Bucureștenii se vor putea bucura de o mulțime de evenimente distractive în acest sfârșit de săptămână.

ANM a transmis prognoza meteo pentru weekendul acesta. Urmează zile călduroase, temperaturile fiind cuprinse între 29 și 33 de grade Celsius.

☕Slow Coffee Festival☕

În acest weekend se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Slow Coffee Festival. Festivalul este o celebrare a cafelei și are loc la Galeriile SENAT din cadrul Combinatului Fondului Plastic (Str. Băiculești Nr. 29), iar intrarea este gratuită.

  • Mai multe detalii AICI.

🎀Bazaar pe Victoriei🎀

Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend în București. Pe 1 și 2 iunie, doritori își vor putea petrece timpul într-un cadru relaxant, descoperind produse unice, aduse de comercianții locali.

  • Mai multe detalii AICI.

💃Amzei Block Party💃

În perioada 1 – 2 iunie, piațeta din fața Casei Mița Biciclista devine pietonală. Aici va avea loc Amzei Block Party, unde bucureștenii sunt invitați la ateliere de grădinărit, concerte și afterparty.

  • Programul poate fi văzut AICI.

🤹‍♂️1uniFEST în Parcul IOR🤹‍♂️

De Ziua Copilului, are loc evenimentul „1uniFEST” în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. Doritorii sunt invitați să participe la activitățile organizate pentru întreaga familie. 1uniFEST se desfășoară între orele 09:00 – 20:00 și aduce jocuri, muzică, dans, teatru, magie, film etc.

  • Mai multe detalii AICI.

🚊Pimbări cu „Tramvaiul Cofetărie”🚊

Sâmbătă, 1 iunie, STB anunță că se organizează „Ziua Porților Deschise” la Depoul Dudești. De ziua lor, copiii se vor plimba prin oraș cu un tramvai de epocă.

Îmbarcarea în „Tramvaiul Cofetărie” urmează să aibă loc din Depoul Dudești, traseul urmat fiind următorul: Depoul Dudești – Șura Mare – Depoul Dudești.

  • Mai multe informații AICI.

✈️„Ziua Porților Deschise” în hangarul companiei Tarom✈️

TAROM a pregătit surprize pentru cei mici. Cu ocazia zilei de 1 iunie, se organizează „Ziua Porților Deschise” în hangarul companiei și bilete gratuite pentru copii. Cei mici vor putea vizita una dintre aeronavele, putând să intre și în cabina pilotului.

  • Mai multe informații AICI.

🌱Petrecere în curtea Muzeului Antipa🌱

De Ziua Copilului, cei mici sunt invitați la o petrecere în curtea Muzeului Antipa. Între orele 10:00 – 17:00, copiii vor participa la activități cu animatori, ateliere de creație, ateliere de șah sau robotică. Vor exista și zone cu dans și muzică, unde micii bucureșteni vor putea picta.

În plus, aceștia vor putea vizita gratuit expoziția permanentă.

✨Expoziții și spectacole educative la MINA✨

În zilele de 1 și 2 iunie, MINA invită publicul să participe la un program artistic dedicat copiilor și părinților. De ziua lor, copiii vor beneficia de oferte speciale la cumpărarea biletelor, în limita locurilor disponibile.

  • Mai multe despre program AICI.

🖼️Vizite în „Universul lui Salvador Dali”🖼️

Sâmbătă, 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, micii vizitatori beneficiează de o ofertă specială: au acces gratuit în cadrul expoziției „Universul lui Salvador Dali” de la Hanul Gabroveni.

  • Informații despre expoziție și bilete AICI.

👨‍🌾Zilele Vecinilor în Cișmigiu👨‍🌾

„Zilele Vecinilor”, evenimentul pentru toate vârstele, invită bucureștenii la distacție de 1 iunie, în intervalul orar 11:00 – 17:00. Participanții sunt îndemnați să ia parte la activitățile distractive de pe Strada Ion Brezoianu Nr. 47 – 49. Cei prezenți se pot bucura de jocuri și activități pentru toate vârstele.

💐West Side Flower Fest

În perioada 31 mai – 2 iunie, are loc West Side Flower Fest, cel mai mare festival dedicat florilor. Evenimentul se va desfășura în Parcul Drumul Taberei și, pe parcursul a trei zile, locuitorii Capitalei pot admira flori de toate felurile și aranjamente impresionante.

  • Programul poate fi văzut AICI.

🚶„Străzi Deschise” în weekend🚶

Revine evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”. Bucureștenii sunt invitați pe Calea Victoriei, care va fi transformată într-o scenă deschisă. Doritorii vor avea parte de muzică, teatru, ateliere și multe alte activități.

🚢Plimări cu vaporașul🚢

Locuitorii Capitalei se pot relaxa la o plimbare cu vaporașul. Vremea bună din acest weekend susține această activitate.

Pe 31 mai și 2 iunie, vaporașul din Parcul IOR va sta la dispoziția bucureștenilor. O altă variantă este vaporașul/hidrobicicleta din Parcul Herăstrău.

  • Detalii despre program și prețuri AICI.
Cookies