Weekend de primăvară în noiembrie

de:
05 nov. 2010
0 Afișari
Weekend de primăvară în noiembrie

Vremea este atât de frumoasă şi însorită, încât aproape că putem spune că în loc să ne pregătim de iarnă, cum ar fi normal în noiembrie, vine primăvara. Începem weekendul cu soare şi maxime la fel de generoase, cu valori termice şi cu 6-7 grade mai mari decât ar fi normal în noiembrie, spun meteorologii citaţi de REALITATEA.NET.

După o noapte fără fenomene meteo care să ne deranjeze, ziua devineri se anunţă plină de soare şi în Capitală. Vântul abia dacă se simte în Bucureşti, umbrelele sunt inutile, iar maxima anunţă o vară târzie ce se încăpăţânează să ne aducă 20 de grade la amiază în plină lună noiembrie.

Începem weekendul cu soare şi maxime la fel de generoase, cu valori termice şi cu 6-7 grade mai mari decât ar fi normal în noiembrie. Temperaturile urcă până spre 18 grade în Bucureşti, unde ziua de sâmbătă se anunţă însorită după ceva ceaţă matinală.

Încheiem săptămâna cu vreme la fel de caldă, dar norii se înmulţesc. Duminică dimineaţă, în Bucureşti vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura în Capitală se va căţăra la 18 grade Celsius sub un soare blând la amiază.

Cookies