VREMEA

Weekend cu temperaturi până la 33 de grade. Vezi prognoza meteo

Vineri, în Bucureşti, urmează o zi cu adevărat călduroasă. Norii vor fi absenţi, soarele strălucitor, iar vântul va sufla slab. După-amiază, maxima va ajunge la 32..33 de grade, cu 10 grade peste media climatologică a datei.

Munte

Vara târzie se menţine şi în spaţiul montan, însă cerul nu va mai fi senin ca în zilele trecute, se vor aduna câţiva nori şi va ploua pe arii restrânse în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali. Weekendul va fi perfect pentru plimbări în aer liber. Vremea ne va răsfăţa în continuare cu soare generos şi temperaturi ridicate pentru această dată: maximele vor depăşi 20 de grade şi chiar 25 de grade în staţiunile de pe Valea Prahovei. Se anunţă şi câteva ploi răzleţe, mai ales prin masivele din nordul ţării. Vântul nu va trece de moderat iar în orele dimineţii, pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Şi în Dobrogea, vremea este deosebit de caldă – în special în partea continetală, unde până la amiază se vor strânge în termometre 28…30 de grade. Proximitatea mării face ca temperatura de pe litoral să fie uşor mai scăzutaă cel mult 25 de grade.

În Bucureşti, sâmbătă, va fi încă o zi frumoasă şi deosebit de caldă. Soarele va fi pe cer toată ziua, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade.

În Bucureşti, duminică, soare strălucitor şi nici urmă de nori pe cer. Vântul va fi liniştit, iar maxima anunţată este de 31…32 de grade – cu mult peste media climatologică a datei din calendar.

sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button