Weekend cu spectacole în Sectorul 2. Bucureștenii care nu au planuri pot merge la Teatrul Metropolis, intrarea este liberă

20 oct. 2023
3985 Afișari
Weekend cu spectacole în Sectorul 2. Bucureștenii care nu au planuri pot merge la Teatrul Metropolis, intrarea este liberă
Weekend cu spectacole în Sectorul 2. Bucureștenii care nu au planuri pot merge la Teatrul Metropolis, intrarea este liberă. Imagine simbol: Facebook/ Teatrul Metropolis

Primăria Sectorului 2 îi invită în acest weekend pe bucureșteni la Festivalul Teen Art Performance, un eveniment adresat în special adulților.

Intrararea este liberă

Primăria Sectorului 2 i-a anunțat pe bucureșteni, prin intermediul paginii de Facebook, că weekendul acesta are loc Festivalul Teen Art Performance, la Teatrul Metropolis din București.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 21 și 22 octombrie, între orele 12:00 și 22:00.

Teatrul Metropolis se află pe Str. Mihai Eminescu nr. 89, în Sectorul 2 al Capitalei.

În total, peste 200 de tineri vor urca pe scena teatrului și vor anima atmosfera cu mai multe spectacole de muzică, dans, teatru, improvizație, teatru-dans, media și film.

Acest festival practic marchează finalul proiectul „Performance și performanță – Școală de vară de arte performative destinată elevilor din Sectorul 2, ediția a 2-a”, a transmis PS2.

Prin intermediul acestui proiect, 105 elevi din mai multe licee aflate în Sectorul 2 au participat, în ultimele trei luni, la cursuri gratuite de teatru, muzică, dans, film, improvizație, media și teatru-dans, pregătind un spectacol adaptat după comedia romantică „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare.

Proiectul este organizat de Asociaţia Victory of Art, împreună cu alţi partneri, şi este cofinanţat de Primăria Sectorului 2.

Festivalul Teen Art Performance
Festivalul Teen Art Performance. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

PS2 organizează și spectacole de comedie pentru bucureșteni

În perioada următoare, mai multe spectacole de comedie vor avea loc la Teatrul Apropo și Cinema Europa. Acest eveniment este organizat de Asociația Teatrul.ro și este cofinanțat de Primăria Sectorului 2.

Șapte piese de teatru vor fi jucate până pe data de 15 noiembrie 2023, iar elevii, studenții și pensionarii au intrarea liberă.

Lista spectacolelor din perioada următoare:

  • Bani, timp și alți demoni, de Radu Popescu, regia: Radu Popescu
  • Cum să NU furi mireasa, de Radu Popescu, regia: Radu Popescu
  • Tot aici, anul viitor, de Bernard Slade, regia Cosmin Crețu
  • Viața e minunată!, de Dorin Eugen Ionescu, regia: Dorin Eugen Ionescu
  • 404 LOVE, de Arthur Schnitzler, adaptare de Ana Turoș și Teodor Ghiță
  • What is love? Baby Don’t Hurt Me, de Alina Tofan
  • Fake News, de George Rotaru, regia: George Rotaru

Programul complet al evenimentului poate fi găsit AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies