Weekend cu soare și vreme de vară în București. ANM: Temperaturile vor fi cuprinse între 24-28 de grade Celsius

11 apr. 2024
286 afișări
Weekend cu soare și vreme de vară în București. ANM: Temperaturile vor fi cuprinse între 24-28 de grade Celsius
Weekend cu soare și vreme de vară în București. ANM: Temperaturile vor fi cuprinse între 24-28 de grade Celsius | Sursă foto: B365.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că în acest weekend vor avea vreme caldă și frumoasă în București. Temperaturile vor fi cuprinse între 24-28 de grade Celsius și vom avea parte de soare.

ANM transmite prognoza pentru Capitală

Conform informațiilor transmise de ANM, ziua de joi va fi una în care temperaturile înregistrate sunt cu mult peste normalul pentru această perioadă din an. Astfel că, oamenii nu trebuie să se îmbrace foarte gros.

Maxima termică înregistrată joi, 11 aprilie 2024, în București este de 28 de grade Celsius și avem parte de un cer variabil. Vântul va sufla moderat, viteza maxima a rafalelor fiind de aproximativ 24 km/h.

Pe timp de noapte, bucureștenii vor avea parte de temperaturi ceva mai scăzute. Minima termică a zilei va ajunge la 9 grade Celsius, conform meteorologilor. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul suflă slab. Viteza medie a rafalelor va fi de aproximativ 19 km/h.

Weekend cu soare și vreme bună în București

În acest weekend ne luam ochelarii de soare și ieșim din case. Avem parte de temperaturi ridicate în intervalul 12-14 aprilie 2024. Meteorologii ne anunță că vremea va fi perfectă pentru o plimbare prin parcuri sau pe străzile Bucureștiului:

Vineri – 12 aprilie 

Maxima termică a zilei ajunge la 26 de grade Celsius. Cerul va fi însorit iar vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de circa 24 km/h.

Noaptea, minima termică ajunge la 12 grade Celsius. Cu toate astea, este posibil să avem parte de averse slabe în Capitală. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 26 de km/h.

Sâmbătă – 13 aprilie

Prima zi de weekend aduce averse slabe, însă temperaturile se mențin ridicate. Maxima termică a zilei va fi de 24 de grade Celsius. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 22 km/h.

Noaptea, minima scade până la 13 grade Celsius. Cerul sa fi senin, iar vântul bate slab, viteza medie a rafalelor fiind de 11 km/h

Duminică – 14 aprilie 

Ultima zi din săptămână aduce temperaturi ridicate, maxima termică a zilei fiind de 27 de grade Celsius. Cu toate astea, cerul va fi în mare parte înnorat. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor de vânt fiind de 24 km/h.

Pe timp de noapte, minima scade până la 11 grade Celsius. Cerul se va însenina, iar vântul se menține moderat. Viteza medie a rafalelor va fi de 22 km/h.

Cookies