Weekend cu restricții de circulație pentru „Străzi deschise, București”: Bulevardul Laminorului și Calea Victoriei sunt pietonale pe 29 și 30 iunie

28 iun. 2024
1395 afișări
Weekend cu restricții de circulație pentru „Străzi deschise, București”: Bulevardul Laminorului și Calea Victoriei sunt pietonale pe 29 și 30 iunie
Weekend cu restricții de circulație pentru „Străzi deschise, București”: Bulevardul Laminorului și Calea Victoriei sunt pietonale pe 29 și 30 iunie. Sursa foto: Inquam Photos/Cosmin Enache

Avem parte de un nou weekend cu „Străzi deschise, București – Promenadă Urbană”, iar pentru o bună desfășurare a evenimentului vor exista restricții de circulație pe Bulevardul Laminorului și pe Calea Victoriei.

Unele restricții sunt valabile începând de vineri seară, 28 iunie și până luni dimineață, 1 iulie.

Restricții de circulație, în weekend, pentru „Străzi deschise, București”

În acest weekend, „Străzi deschise, București” are loc pe Calea Victoriei și se extinde și pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1.

Sâmbătă și duminică, 29 și 30 iunie 2024, următoarele zone devin pietonale:

  • 29 iunie, Calea Victoriei, porțiunea de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără să afecteze intersecțiile, în intervalul orar 10:00 – 15:00;
  • 30 iunie, Calea Victoriei, porțiunea de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără să afecteze intersecțiile, în intervalul orar 10:00 – 22:00;
  • 29 – 30 iunie, Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 (între Strada Olteniei și Bulevardul Bucureștii Noi), între orele 10:00 și 21:00.

Care sunt restricțiile rutiere din acest sfârșit de săptămână:

În acest sfârșit de săptămână, 29-30 iunie, pe durata restricțiilor instituite, șoferii pot trece pe Calea Victoriei, pe porțiunea de drum Bulevardul Dacia, strada Știrbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta. Mijloacele de transport STB vor fi deviate, fără să-i afecteze pe călători.

Sâmbătă, 29 iunie, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia de la ora 15:00, iar duminică, 30 iunie, se reia începând cu ora 23:00.

Bucureștenii trebuie să știe că, pe tot parcursul acestui weekend, pe străzile și bulevardele pe unde nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete:

Pentru siguranța participanților la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete, transmite ARCUB.

În Sectorul 1, începând de vineri, 28 iunie, ora 22:00, până luni, 1 iulie, ora 06:00, șoferii trebuie să știe că traficul este restricționat pe Bulevardul Laminorului, pe porțiunea de drum cuprinsă între Strada Olteniei și Bulevardul Bucureștii Noi.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies