Weekend cu restricții de circulație în București. A 4-a etapă a Campionatului Național de Drift are loc în acest sfârșit de săptămână

31 aug. 2023
1120 Afișari
Weekend cu restricții de circulație în București. A 4-a etapă a Campionatului Național de Drift are loc în acest sfârșit de săptămână
Weekend cu restricții de circulație în București. A 4-a etapă a Campionatului Național de Drift are loc în acest sfârșit de săptămână. Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Vor fi restricții de circulație în acest weekend în zona centrală a Bucureștiului. Are loc etapa a 4-a din Campionatul Național de Drift.

Care sunt zonele afectate de restricțiile de circulație

Potrivit Info Trafic România, în perioada 2-3 septembrie 2023 va avea loc a 4-a etapă a Campionatului Național de Drift.

Evenimentul va aduce restricții de circulație în zona centrală a Capitalei.

Pasionații de motorsport vor avea ocazia să se bucure de spectacolul oferit de „Etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift”. Cu toate acestea, pentru a asigura desfășurarea fără probleme a acestui eveniment sportiv, anumite restricții de circulație vor fi implementate în zonă”, transmite Info Trafic România.

Începând cu data de 1 septembrie 2023, ora 20:00, până pe data de 4 septembrie, ora 05:00, traficul rutier va fi restricționat pe anumite artere importante ale Capitalei.

Aceste restricții sunt necesare pentru a fi asigurată siguranța participanților, buna desfășurare a competiției și minimalizarea impactului asupra traficului din zonă.

Restricțiile de circulație se vor desfășura pe următoarele artere ale Capitalei:

  • Bd. Națiunile Unite, între Str. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății
  • Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Piața Francofoniei
  • Bd. Unirii, segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției

Autoritățile au pregătit câteva rute ocolitoare pentru a reduce disconfortul șoferilor și pentru a asigura fluxul traficului din zonă. Rutele alternative sunt următoarele:

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii
  • Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Bd. I.C. Brătianu
  • Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – Str. B.P. Hașdeu – Str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie

Polițiștii le recomandă șoferilor să fie atenți la semnalizarea rutieră și să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita eventualele neplăceri sau întârzieri.

Te-ar putea interesa și:

Cookies