Week-end dansant în Poiana Urbană

de:
20 aug. 2013
2 Afișari
Week-end dansant în Poiana Urbană

Programul 22-25 august 2013:

Joi, 22 august, de la 18 30 Trupa Obligó revine în Poiana Urbană pentru un atelier antrenant și distractiv de improvizație.
De la ora 20:00, The Others the funk deschid dansul cu un funk energic, în care se regăsesc influenţe de jazz, reggae şi rock.
De la 21:30, DJ K-lu accelerează ritmul cu mixurile lui ce fac publicul nu doar să danseze, ci să şi zâmbească datorită replicilor celebre din comediile clasice românești ale unor mari actori români precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu sau Amza Pellea.

Vineri, 23 august, e zi de discotecă în aer liber. De la 18 30 publicul se va încălzi din nou cu Trupa Obligó, iar de la ora 20 00 Manfellow face o demonstrație de rock alternativ. Formația a câștigat în 2011 competiția Global Battle of the Bands Romania și a reprezentat România în faza internațională în vara lui 2012. De la 21 30 începe proiecţia concertului Kaiser Chiefs: Live from Elland Road. „I predict a riot”, „Never miss a beat”, „Ruby” vor aduce atmosfera de pe stadionul din Leeds „La Statui”, în mijlocul Bucureştiului.

Sâmbăta îi aduce de la 21:00 pe RoadkillSoda, una dintre puţinele formaţii de stoner metal din România. Formaţia readuce pe scenă stilul cu tricouri homemade, blugi rupţi şi înregistrări pe casete, toate pe principiul „do it yourself”. „Live life to the fullest because you never know what tomorrow might bring” este tema care se regăseşte în melodiile lor.
De la 22:00, macedonenii Superhiks dezlănţuie spectacolul cu elemente de ska, combinate cu hardcore punk, progressive, funk, dar şi ritmuri clasice sârbeşti, care vor ridica la dans întreaga Poiană.

Weekendul se va încheia cu proiecţii de la festivalul Timishort, dumincă, de la 21:30. Timishort reuneşte în fiecare an cele mai bune filme de scurtmetraj din întreaga lume. Organizat de Asociaţia Română a Filmului Independent (ARFI), Timishort invită publicul să cunoască cele mai proaspete producţii din cinematografia internaţională.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.
Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.
Poiana Urbană este un proiect susţinut de Carlsberg.

Cookies