BAZAR

Week-end cu evenimente gratuite în Bucureşti

În Parcul Drumul Taberei, de azi până duminică, vor concerta Elisabeta Turcu, Irina Someşan, Irina Loghin, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ion Lăceanu, Mioara Lincăn şi Ilie Roşu, notează Libertatea.ro La evenimentul organizat de Primăria sectorului 6 vor veni şi producători locali cu brânzeturi, gemuri, pastramă, bere şi nelipsitul must.

Târg de pâine în sectorul 2. Gospodari din toate colţurile ţării vin, de mâine până duminică, în Parcul Naţional să pregătească pâine şi alte bunătăţi: plăcinte, papanaşi, cozonaci, turte, bulz.

Spectacol la Mogoşoaia. Cu ocazia împlinirii a 309 ani de la înfiinţarea Palatului Mogoşoaia, duminică, Felicia Filip va susţine un recital de excepţie.

Concerte la mall. Azi în mall-ul din Bănesa va concerta Smiley, de la ora 19.00, iar mâine, începând cu ora 18.00 vor cânta Adrian Ţuţu şi Alex Velea.

Cercetătorii vin în Afi Cotroceni. Astăzi, de la ora 17.00 mai mulţi cercetători vor fi prezenţi în Afi Cotroceni pentru a realiza diverse experimente.

Consultaţii oftalmologice. De azi până duminică, în faţa magazinului Plusoptic din AFI Cotroceni se vor oferi consultaţii gratuite tuturor celor interesaţi, iar primii 100 de clienţi care doresc să achiziţioneze un produs vor primi câte o ramă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button