Vreți să adoptați un cățel? Hai în Parcul Izvor la târgul de adopții și plecați acasă cu un nou prieten patruped

21 aug. 2021
239 afișări
Vreți să adoptați un cățel? Hai în Parcul Izvor la târgul de adopții și plecați acasă cu un nou prieten patruped
Vreți să adoptați un cățel? Hai în Parcul Izvor la târgul de adopții și plecați acasă cu un nou prieten patruped. Sursa foto: Unsplash

Sunteți în căutarea unui prieten patruped? Atunci nu mai stați pe gânduri. în acest weekend va avea loc în Parcul Izvor un târg de adopție a cățelușilor, eveniment organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Persoanele aflate în căutarea unui nou cățel, dar care doresc să evite prețurile ridicate ale exemplarelor de rasă sau care vor să facă pur și simplu bine unui suflet mai puțin norocos sunt așteptați în acest weekend la târgul de adopții din Parcul Izvor, organizat lângă cortul Circul Metropolitan București.

Târgul de adopții durează două zile

Organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), târgul de adopții se va întinde pe parcursul a două zile – sâmbătă, 21 august, respectiv duminică, 22 august, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Evenimentul va fi însoțit și de o reprezentație a artiștilor de la Circul Metropolitan București, care vor pune în scenă începând cu ora 11:00 spectacolul „Alege culoarea”. Mai mult, la această acțiune vor fi prezenți și mai mulți voluntari din cadrul programului Proedus.

„Sfârșitul de săptămână ne găsește tot în Parcul Izvor, alături de căței ASPA aflați în căutarea unei familii. 🐶❤️
Astfel, sâmbătă, 21 august, și duminică, 22 august, între orele 10:00-13:00 puteți adopta un cățel în Parcul Izvor, lângă cortul Circul Metropolitan Bucuresti.
De la ora 11:00 artiștii circului v-au pregătit spectacolul “Alege culoarea”.
Voluntarii Proedus vor fi și ei alături de căței.”, au transmis reprezentanții ASPA București pe Facebook.

Toți cățeii sunt microcipați, vaccinați și sterilizați

Cei care vor decide să plece acasă cu un cățel de la târgul de adopții vor avea parte de mai multe surprize. În primul rând, Maxi Pet va oferi un pachet de adopție pentru fiecare cățel care își găsește o casă. Acest pachet conține hrană uscată și umedă, o jucărie și un castron. În al doilea rând, animalier.ro va oferi paturi pentru cățeii adoptați celor care vor extrage biletul câștigător la tombolă.

Trebuie precizat că toți patrupezii care vor fi scoși spre adopție în acest weekend sunt microcipați, sterilizați, deparazitați și vaccinați, iar adopția este, firește, gratuită.

„Pentru fiecare cățel adoptat MAXI PET România oferă un pachet de adopție format din hrană uscată și umedă, jucărie și castron. Iar animalier.ro oferă paturi pentru cățeii adoptați, celor care extrag biletul câștigător la tombolă.

Cățeii ASPA sunt microcipați, deparazitați, vaccinați și sterilizați, iar adopția este GRATUITĂ!
Iată câte motive pentru a veni în Parcul Izvor. ❤️”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Cookies