ȘTIRI

Vremea se răceşte brusc, în Bucureşti, la munte şi la mare. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO. Duminică se răcoreşte semnificativ inclusiv în regiunile extracarpatice, astfel încât regimul termic va deveni mai coborât decât normalul perioadei, în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 20…21 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 28…29 de grade în sud-est. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte şi izolat în rest. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină, notează româniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, duminică, 17 august 2014. Vremea va fi instabilă şi în Capitală, iar temperatura scade accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 25…26 de grade C. Norii acoperă cerul şi lasă averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se îndreaptă, soarele va străluci din nou pe cer şi doar izolat, în sudul ţării şi la munte, vor mai fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul este mai agitat în sudul Moldovei, Bărăgan, Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 23…24 de grade, local, în vestul, centrul şi nordul ţării şi 29….30 de grade în sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, luni, 18 august 2014. Vreme frumoasă în prima zi a săptămânii viitoare în Capitală, cu soare şi vânt puţin mai sprinten. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade C.

PROGNOZA METEO. Marți, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Aproape niciun nor nu se arată pe cer, iar vântul este destul de liniştit. Sunt anunţate maxime termice de la 26 de grade în nord şi centru, până la 32 de grade în extremitatea de sud a ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, marţi, 19 august 2014. În Capitală, vremea va rămâne frumoasă, marţi, cu soare din belşug, vânt domol şi 30-31 de grade la umbră în orele amiezii. Minimele vor ajunge până la 14 grade C, pe timpul nopţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button